HSP
HSP PREDLAŽE IZJAŠNJAVANJE (GLASOVANJE) GRAĐANA PUTEM PROJEKTA E-GRAĐANI Strah od izravne demokracije postaje sve veći i to je razlog zašto vladajući idu u izmjenu Zakona o referendumu.
HSP
KREŠIMIR VRPKA predsjednik udruge Hrvatski Nacionalni Pokret pristupio HSP-u! Danas je u prostorijama Hrvatske stranke prava svoju iskaznicu preuzeo Krešimr Vrpka, u javnosti poznat kao osnivač i predsjednik udruge Hrvatski Nacionalni Pokret-HNP. U braniteljskoj populaciji poznat kao Cobra zbog sudjelovanja u domovinskom ratu kao pripadnik elitne postrojbe 66.BVP “Cobra“
HSP
HSP POZIVA: DAJMO POTPORU VELJKU MARIĆU! Od državnih institucija se očekuju konkretne i konstruktivne akcije koje će za rezultat imati dolazak Veljka Marića kući u Republiku Hrvatsku ...
HSP
ODLUKA USTAVNOG SUDA JE TRULI KOMPROMIS KOJI ĆE TEK DOĆI NA NAPLATU! Ćirilica je samo jedan od alata, sredstvo kojim se ostvaruju ciljevi i planovi sadržani u MEMORANDUMU 2. Hrvatska stranka prava i danas jasno i nedvosmisleno zastupa stav da je Ćirilica neprihvatljiva u bilo kakvom javnom prometu bilo gdje na teritoriju Hrvatske ..
HSP
Nemojte me skrivati od naroda i od svijeta jer ja još hodam uzdignute glave! Nemojte me skrivati od naroda i od svijeta jer ja još hodam uzdignute glave i još se ponosim svojim doprinosom da se ovaj dan uopće obilježava.

KOLUMNE: Gospodarstvo - Branitelji
xhsp.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice hsp.hr slažete se sa korištenjem kolačića.
Kliknite na ' X ' za nastavak. Za više informacija o "kolačićima" kliknite -> ovdje <-