HSP
OBOJIMO HRVATSKU U CRVEN-BIJELI-PLAVI ZA DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI Dan pobjede i domovinske zahvalnosti mora se slaviti i u Poreču, Udbini, Hrvatskoj Kostajnici, Gvozdu, Borovu Selu, Dalju, Belom Manastiru, Donjem Lapcu, Benkovcu i u bilo kojem drugom mjestu u Hrvatskoj jednako kao i u Kninu i Zagrebu.
HSP
Ratni specijalac, danas predsjednik Podružnice HSP Šibenik Stipe Peran podiže zastavu na kninskoj tvrđavi. Čast da sudjeluje u podizanju Hrvatske zastave na najpoznatiji hrvatski stijeg,  stijeg na kninskoj tvrđavi povodom 20. obljetnice OLUJE dobio je i naš Stipe Peran predsjednik Podružnice HSP-a Šibenik.
HSP
Dr Janjiček na tribini u Osijeku:''Zamrzavanje tečaja Franka Hrvatsku vodi u bankrot'' Uzrok svega Janjiček vidi u pogrešci što se uopće dopustilo djelovanje švicarskog franka u Hrvatskoj. Naša zemlja, podsjeća, službeno ima potpisan ugovor s međunarodnim monetarnim institucijama o povezanosti vlastite valute isključivo s eurom ...
HSP
Daniel Srb za portal Dnevno: To je strašno, nedopustivo i za osudu. Ma to je za zatvor. To su nevladine civilne udruge kojima je cilj nepostojanje i rušenje hrvatske države, a financiraju ih hrvatski državljani od svojih malih plaća. To je strašno, nedopustivo i za osudu. Ma to je za zatvor.
HSP
Spusti suzu Vučiću! - nije uspio „Memorandum“ Ima li veće tragedije u životu jednog naroda nego da te vlastita vojska gazi spašavajući sebe. To jest „za spustiti suze“ Vučiću! Nadamo se da će te se suočiti s istinom i ispričati srpskom narodu, koji je ponovo prevaren od predstavnika velkosrpske ideje

KOLUMNE: Gospodarstvo - Branitelji - Kultura - Ravnopravnost - Mladi vukovi - KLIKNI OVDJE!
xhsp.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.
Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice hsp.hr slažete se sa korištenjem kolačića.
Kliknite na ' X ' za nastavak. Za više informacija o "kolačićima" kliknite -> ovdje <-