• Berislav Gržanić, kandidat HSP-a za Europski parlament


  Berislav Gržanić

  Rođen 1955. godine u Senju.

  Oženjen, otac dvoje djece.

  Gimnaziju završio u Senju, a kasnije Ekonomski fakultet u Rijeci

  Dugogodišnji poslovni menager, poduzetnik

  Predsjednik Udruženja obrtnika Grada Senja

  Sudionik Domovinskog rata-spomenica Domovinskog rata

  Sportaš


  Izuzetna mi je čast biti kandidat na listi Hrvatske stranke prava za Europski parlament.

  Kao dugogodišnji aktivni član HSP-a, a potom  i predsjednik Glavnog stana iste, želim istaknuti da je to jedina stranka u Hrvatskoj koja se protivila ulasku Hrvatske u EU.

  Mnogi će si postavit pitanje zašto se baš mi koji smo bili protiv kandidiramo za EU parlament.

  Razlozi su vrlo jednostavni i jasni. Moramo biti svjesni da EU neće rješiti naše probleme tj. gospodarstvo. Naprotiv doći će do zatvaranja postojećih radnih mjesta. Naši mladi će odlaziti iz svoje domovine misleći da će im biti bolje u tuđinstvu, a nama će pristizati jeftina radna snaga, koja će još više onemogućiti zapošljavanje mladih i visokoobrazovanih naših ljudi. Ne želimo biti oni koji će jednoglasno prihvaćati pojedinačne i grupne stavove i prijedloge EU, već braniti nacionalne interese Hrvatske te stvoriti državu koja će biti po mjeri svih građana.

  Kao poduzetnik isključivo ću se u EU parlamentu zalagat u tom smijeru, kao i za što bolje obrazovanje i zapošljavanje mladih. Ulaskom Hrvatske u EU nanijet će se velika šteta i nepravda našem gospodarstvu koje neće moći zadovoljiti visoke standarde EU i koja će im temeljem toga ukinuti dosadašnje poticaje.

  Dragi birači,  prepoznajte važnost ovih izbora i svoj glas povjerite listi  HSP-a (broj 15) i kandidatu Berislavu Gržaniću (broj 4) jer će se tako i Vaš glas čuti u Europskom parlamentu.

  Bog i Hrvati!