• Kome smeta VIŠE HRVATSKE – MANJE EUROPE?


  više hrvatske manje europe  1
  NA KRILIMA OLUJE odletješe nam ponajbolji piloti s njima nam odletje grb Republike Hrvatske s registarskih pločica, klubovi i umjetnici davno izmijenjali imena do ne prepoznatljivosti i svoja postignuća ostvaruju u regionalnim ligama (uglavnom na području bivše tvorevine).
  S dresova nacionalnih vrsta skoro pa i uklonili kockice a šahovnice već odavno nema, estradnjaci se natječu u regionalnim duetima.
  Uklanjanjem grba RH sa registarskih pločica neće se stati s uklanjanjem državnih obilježja i otuđivanje svega nacionalno prepoznatljivo već se provlači ideja da na sportskim i školskim ustanovama ne treba stajati državna zastava.

  Kome smeta VIŠE HRVATSKE – MANJE EUROPE?

  Ukinuli ste vojnu obavezu i ukrali nam mladost i svijest o domoljublju. U školi se ne uči o Domovinskom ratu učite nam djecu o antifašizmu u koje su strpali i komunizam, osuđenu totalitarnu ideologiju, komunizam koji se borio za nekakvu drugu državu, stigmatizirajući jedan dio hrvatskog naroda i na lažima i povijesnim ne istinama vršite podjelu Hrvata.

  Trebaju li Hrvatski branitelji svoje šahovnice i krunice spremiti u ladice da nam djeca zaborave obilježja i vrijednosti za koje smo se borili: BOG, OBITELJ I DOMOVINA.
  Danas kad nam pale zastave osuđeni ratni zločinci, kad nam heroje prozivaju i nazivaju ustašama oni koji zagovaraju regiju šute: estradnjaci, zagovarači regionalnih liga i ini dišebrižnici.
  Ukloniše Tita iz ureda predsjednice a ostaviše narodu trgove, ulice, šetnice i perivoje neka narod gleda ploče zločinca i njegovih četnika preobučenih u partizane.

  Uklonite kvazi heroje drugog svjetskog rata. dajte nam trgove, ulice, perivoje i šetališta heroja Domovinskog rata.

  BOG I HRVATI!

  Veselko Krnjić,