• Spusti suzu Vučiću! – nije uspio „Memorandum“


  srpski tenkovi pregazili civileHrvatska stranka prava podržava Vučića, Vulina, Dodika i ostale vojvode da proglase dan 05.08. – danom žalosti u Republici Srbiji i tzv. RS jer je povjesna činjenica da su na taj dan srpski tenkovi gazili srpski narod.
  Ima li veće tragedije u životu jednog naroda nego da te vlastita vojska gazi spašavajući sebe. To jest „za spustiti suze“ Vučiću! Nadamo se da će te se suočiti s istinom i ispričati srpskom narodu, koji je ponovo prevaren od predstavnika velkosrpske ideje, na vlastitu štetu.

  Trebate se javno ispričati žrtvama srpskog naroda koje ste bezočno gazili brišući prema BIH-u. Danas nakon 20 godina, kako i u prijašnjim izgubljenim bitkama, vojvode ponovo iskrivljuju povijest i slave izgubljene bitke.

  Dan žalosti u Srbiji nema nikakve veze sa proslavom veličanstvene pobjede u Oluji.

  U Republici Hrvatskoj, hrvatski narod zajedno sa pripadnicima nacionalnih manjina pa tako i sa pripadnicima srpske nacionalne manjine, koji su branili i obranili RH, slave Dan pobjede.

  Ovim putem zahvaljujemo se svim pripadnicima srpske nacionalne manjine koji su branili Hrvatsku i koji će zajedno sa svojim suborcima u svojoj Državi slaviti dan Pobjede.

  Raznim vojvodama u Srbiji i tzv. RS poručujemo da bi najpoštenije bilo da danom žalosti proglase 25.07. kada su pobunjeni Srbi ustali protiv Republike Hrvatske.

  Vjerujemo kako će u svojoj „ispravnosti“  Frljić,  Pupovac i ostali u Rijeci u performansu „kontra Oluja“ prikazati i gaženje Srba srpskim tenkovima.

   

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Mirela Bušljeta Felc,  glavna tajnica