• HRVATSKA POPLAVLJENA, JAKOVINA MASTI BRK


  jakovina
  Još do prije 3 dana,  još malo ministar Jakovina i čelni čovjek hrvatskih voda kleli su se kako u Karlovcu neće biti rekordnog vodostaja Kupe niti poplava i kako je sve pod kontrolom.

  Iako se je iz svemira vidjelo da će Karlovac biti suočen sa rekordnim visinama Kupe i Korane, on se danas pravda kako su zakazali meteorolozi i da su oni krivi što je su on i prvi čovjek hrvatskih voda promašili za ni manje ni više nego cijeli metar.  Što će se dešavati ovih dana nizvodno od Karlovca i dalje niz Savu možemo samo predviđati i moliti Boga da se smiluje jer dok voda polako raste i radi štetu on masti brk kojeg nema pršutom, slaninom i čvarcima u suhom Zagrebu i čudom se čudi od kuda dolazi tolika voda.

  Ako ne znate još malo ministre Jakovna, pala je s neba i teče nizvodno Kupom, Koranom Unom i drugim rijekama i plave domove koje dakako nećete obnoviti jer nećete biti na vlasti. Nećete niti odgovarati jer naš zakon na žalost ne poznaje političku odgovornost.

  Mogli bi imati bar malo sućuti pa se javno ispričati zbog pogreške, ali vi ste očito bezgrešni pa Vam je i to ispod časti. Ulaskom u hrvatski Sabor Hrvatska stranka prava zalagati će se za trajno rješenje na kriznim poplavnim područjima.

  Jedno od njih će svakako biti izrada betonskih kruna na nasipima i nabavka metalnih barijera kakve koristi Češka i Austrija kako bi se zaštitile kuće i druga imovina koje su ljudi teškom mukom izgradili. Mi se nećemo čuditi od kuda kiša pada već kako zaštititi domove Hrvata, a vi nastavite mastiti brk.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Krešimir Vrpka