HSP » VIJESTI » Županijska vijeća » Splitsko-dalmatinska županija » Održan Izborni zbor podružnice HSP-a Podstrana

Održan Izborni zbor podružnice HSP-a Podstrana

Zbor HSP-a Podstrana

U prostorijama općine Podstrana , u nazočnosti brojnih članova HSP-a općine Podstrana i dužnosnika HSP-a iz Splitsko dalmatinske županije, dana 15.3.2013. održan je Izborni zbor podružnice HSP-a Podstrana.

Pod predsjedanjem predsjednika radnog predsjedništva Ivana Gudića, za predsjednika podružnice izabran je Zoran Jurišić. Za dopredsjednike su izabrani Gordana Božiković i Zdravko Galić, za tajnika Ines Bošković Sorić a za rizničara Mladen Radović. Za članove Izvršnog odbora podružnice izabrani su Mario Mikuličić, Ljubomir Grljušić, Ante Prolić i Frane Radnić, a u nadzorni odbor izabrani su Tino Mišević, Marul Kapić i  Nediljko Perković.

Zoran Jurišić i Mirko ČondićNovoizabrani predsjednik Podružnice, Zoran Jurišić, zahvalio se na izboru te pozvao sve domoljube na slogu a suradnju je ponudio svima osim onima koji su nas doveli u ovu nezavidnu situaciju.

Zboru se prigodnim riječima obratio povjerenik HSP-a Splitsko-dalmatinske županije, Mirko Čondić, koji je čestitao izabranima i zaželio im puno uspjeha u radu.