• BJELOVARSKO-BILOGORSKI HSP SPREMAN ZA PARLAMENTARNE IZBORE


  hsp bjelovarska
  Hrvatska stranka oprava (HSP) Bjelovarsko – bilogorske županije kao dio II. izborne jedinice je spreman za parlamentarne izborne. Sve članice i članovi, sve podružnice, ogranci, kao i svi dužnosnici Stranke proveli su zadane aktivnosti i možemo konstatirati da je sve spremno za predstojeće parlamentarne izbore.
  HSP svih ovih godina nije bio trendovska stranka, nego stranka jasnih načela. Nismo se povodili općom klimom u društvu, nego smo principijelno ukazivali na probleme ,čak i onda kad to nije bilo ugodno reći i slušati.

  Razočarani smo svim dosadašnjim zastupnicima, ministrima, članovima vlade sa područja naše Bjelovarsko-bilogorske županije. Smatramo da nisu opravdali ukazano povjerenje birača i time ne zaslužuju da budu izabrani u hrvatski sabor, o njihovom radu govori podatak da je naša Županija po razvijenosti na dnu ljestvice u RH.
  Svi važniji projekt za razvoj županije nisu realizirani. Stoga HSP kao dio koalicije „SPREMNI“ izlazi na predstojeće parlamentarne izbore, spreman da dobije svoga zastupnika u Hrvatskom saboru koji će znati zastupati interese žitelja Bjelovarsko-bilogorske županije, kao i cijele II. izborne jedinice.

  Hrvatskom narodu je potrebno da se u hrvatskom saboru čuje pravaški glas.

  Vi danas nemate izbora. Vaš izbor je posve sužen. S jedne strane tkz. desni, a s druge lijevi. Ako glasate za njih, svojim glasom podržati ćete već viđeno. Zato treba dati priliku ljudima sa čvrstim stavom, Stranci koja je uvijek bila uz hrvatski narod kad mu je bilo najteže. Najstarijoj stranci u Hrvata–Hrvatskoj stranci prava (HSP)

  Nitko do nas nije pozvaniji čuvati, sačuvati i obnoviti domovinu i dom.

  Bog i Hrvati!

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorska županija
  Zvonko Mlakić,predsjednik