• Daniel Srb na predstavljanju Saveza za Hrvatsku u Splitu:”Antifašistička liga je protuhrvatska i jugoslavenska”


  Na subotnjem predstavljanju Saveza za Hrvatsku u Splitu Daniel Srb je rekao kako je jučer osnovana Antifašistička liga “protuhrvatska i jugoslavenska”. Oni stalno guraju ideju Jugoslavije kako bi ponovno opljačkali hrvatski narod, smatra Srb poručujući da to neće proći.
  savez za hrvatsku split
  Prije Samog predstavljanaj čelnici stranak SAveza za Hrvatsku   su na splitskoj rivi   dijelili promo materijale i družili se se s građanima Splita.

  Hrvatskoj hitno trebaju prijevremeni parlamentarni izbori, istaknuo je Milan Kujundžić na skupu Saveza za Hrvatske u Splitu, te dodao da predsjednik Josipović i čelnik Hrvatskog Sabora Leko imaju priliku, ali i obavezu zaustaviti daljnje propadanje Domovine jer mogu raspustiti Sabor i raspisati prijevremene izbore.

  Raspisivanjem prijevremenih izbora, po Kujundžićevom tumačenju, zaustavila bi se agonija i nesagledive štete za Hrvatsku. “Ako ta dva čovjeka to ne naprave, držat ću ih, zajedno s nama, osobno odgovornima za daljnju destrukciju hrvatske države i iseljavanje hrvatske djece iz ove Lijepe naše”, kazao je i poručio da Hrvatskoj treba preokret.

  savez kujundžić split

  Branko Borković (A.HSS) je istaknuo da građane godinama uvjeravaju u marksističku priču da je politika samo za odabrane, no sudjelovanje u politici je, rekao je, pravo svih nas.

  – Moramo mijenjati zakone jer su ovi do sada uništili građane. Tražimo prirodne i Božje zakone, a ne ovo rasulo od korupcije i kriminala. Zahtijevamo lustraciju  – dodao je Branko Borković Mladi Jastreb.

  Ladislav Ilčić, drugi na listi Saveza za Hrvatsku, istaknuo je kako zauzimanje za kršćanske vrijednosti u hrvatskom društvu ne znači moraliziranje jer “poduzetništvo je izrazito kršćanska vrijednost”. U našoj su vladi oni koji su odgajani da je religija opijum za narod, kazao je Ilčić, dodavši kako se to mora promijeniti.

  Željko Cvrtila je kazao kako SDP nije socijaldemokratska partija nego je, kako je rekao, Srpska demokratska partija, a onima pak, koji glasuju za HDZ poručio je da glasuju za izdajice koji su obećavali da hrvatski generali neće biti izručeni.

  Vladimir Šišljagić biračima je preporučio da nikad više ne dopuste “raznoraznim manipulatorima i smušenjacima, bez obzira radi li se o Milanoviću ili Karamarku, da manipuliraju hrvatskim narodom”.

  – Milanović je najavio nakon 25. obračune. Pa koja je to vlada koja najavljuje obračune sa svojim građanima? Pa gdje mi to živimo?! Djeca nam se iseljavaju, školuju ih u inozemstvu, umjesto da preuzmemo kormilo. Građani, budite svjesni da smo krivi mi jer smo dozvolili da nam ovo rade – podvukao je, pak, Marko Lukić iz Zavjeta za Hrvatsku.

  savez split 1savez split savez split 2

  Na skupu koji je u Splitu Savez za Hrvatsku održao u okviru kampanje za izbore za Europski parlament, govorili su i svi ostali kandidati s liste.

   

  Izvor:http://www.hrvatski-dom.hr/savez-za-hrvatsku-u-splitu