• Daniel Srb: Vučić bez Marića nije dobrodošao!


  Srb: Ukoliko za dolaska na inauguraciju hrvatske predsjednice, Aleksandar Vučić u svom automobilu doveze i Veljka Marića onda ćemo njegovo dolazak prihvatiti kao izraz dobre volje.
  daniel srb brod

  Za razliku od Milanovića i Karamarka, ja nisam zadovoljan što Aleksandar Vučić dolazi na inauguraciju, jer to nije – kako oni tvrde – dokaz poštovanja prema predsjednici Hrvatske, nego je to dolazak osobe koja je politički sljedbenik Vojislava Šešelja i koja se ružno odredila i govorila o hrvatskoj predsjednici – kazao je Daniel Srb na današnjoj medijskoj konferenciji, koju je Savez za Hrvatsku održao u Slavonskom Brodu.

  Savez za Hrvatsku iskazao je stav kako ne žele u Hrvatskoj dolazak osobe koja postavlja uvijete. Jedini način na koji Aleksandar Vučić može pokazati izraz poštovanja je puštanje na slobodu Veljka Marića, poručuju iz Saveza. – Neka ga doveze u automobilu u kojem će on doći u Hrvatsku. Ukoliko bi Aleksandar Vučić na inauguraciju došao bez Veljka Marića, onda on za nas nije dobrodošao – izjavio je Srb.

  Osvrtu na Vučićev dolazak na inauguraciju prethodio je dio presice u kojoj su predstavnici Saveza istaknuli kako su, unatoč činjenici da su ih kroz proteklih godinu dana pokušavali ‘razbiti’ izvlačenjem dijela HRASTa iz Saveza i medijskom blokadom, oni još uvijek itekako prisutni. – Mi predstavljamo jaku alternativu HDZ-u i SDP-u, i snažna smo i politički neovisna organizacija koja zastupa stvarne interese hrvatskog naroda. Prepoznati smo i od drugih stranaka i udruga, koje pokazuju zanimanje za priključenje Savezu, koji se jasno odredio u borbi protiv unutarnje agresije od strane pravosuđa, banaka i dijela medija – poručio je Marko Lukić.

  Složivši se kako svaka Vlada mijenja zakona kako njoj odgovara da bi očuvala osobne interese, u Savezu pronalaze rješenje za takav odnos vladajućih prema onima koje zastupaju, prema biračima, prema građanima Hrvatske. – Izlaz je u tome da Izborni zakon postane ustavna kategorija te da se ukinu DONT i prag – bio je jasan Branko Borković, koji se u svom obraćanju kratko dotaknuo i stanja u poljoprivredi za koje po njemu odgovornost snose zadnja tri ministra.

  izvor:sbplus, foto:hsp