• Dr Tihomir Janjiček: Hrvatski grb je hrvatski grb , a oni koji mi prijete ne vole ga bio on s početnim bijelim ili crvenim poljem


  “Nalazim se pod užasnim udbaškim pritiskom! Metode su ostale iste još od nekada, pa se započelo sa upućivanjem „dobronamjernih sugestija“, do otvorenih prijetnji o čemu sam obavijestio i kanadsku policiju” – početak je pisma koje je uputio Dr Tihomir Janjiček član predsjendištva Hrvatske stranke prava.
  dr janjiček 800_440
  Zato sam u jednom svom komentaru rekao da neću maknuti fotografiju sa predsjednicom s facebooka i po cijenu vlastitog života, jer sam znao da ću doći i do te razine! Stoga ne budite iznenađeni ako sve ne ostane samo prijetnji ugroze vlastitog života, nego se ona doista i dogodi. A sad o samoj večeri i tako „opasnoj“ fotografiji.

  Na večeru sam otišao u svrhu pomoći za obnovu vodotornja u Vukovaru kao i svi ostali iseljenici. Hrvatski stijeg sa prvim bijelim poljem sam ponio sa sobom kako bih se slikao negdje pokraj nekog plakata sa fotografijom vukovarskog vodotornja.
  Stijeg koji sam ponio bio je „stari“ službeni hrvatski stijeg kakvog je nekad pokojni dr. Tuđman uzdigao na Jelačić placu nakon sloma genocidnog komunizma u Hrvatskoj.

  Nakon održanog govora predsjednica Republike se fotografirala s gostima za svakim stolom. U trenutku kada se pojavila predsjednica pred stolom gdje sam sjedio pitao sam možemo li se fotografirati sa hrvatskim stijegom i dobio odobrenje.
  Naravno, svi su vidjeli hrvatski grb i kasnije negodovanje određenih osoba kraj stola kako nisu vidjeli hrvatski grb ili „nisu znali značenje“ je neistina
  Fotografiju sam stavio na svoju facebook stranicu koji dan kasnije u najvećoj radosti i ponosu! Bez ikakve „urotničke zamisli“ ili „skrivenog političkog interesa“! Tko je taj tko ne bi bio sretan imati fotografiju sa hrvatskom predsjednicom i još sa hrvatskim stijegom!?
  Za samo sat ili dva kasnije započeo sam primati telefonske pozive sa „dobronamjernim sugestijama“! Nisam prihvatio sugestije i rekao sam da neću maknuti fotografiju i radije ću umrijeti nego maknuti fotografiju. Predosjetio sam dokle mogu ići i „dobronamjerne“ i onda slijede zlonamjerne sugestije!

  Iskreno, krajnje je nebitno je li hrvatski grb ima prvo bijelo ili crveno polje! Oni koji mrze hrvatski grb oni mrze bilo koji, a oni koji vole hrvatski grb oni vole svaki hrvatski grb. Svi oni koji u rasporedu polja u hrvatskom grbu vide bilo kakvu „simboliku“, oni imaju opran mozak genocidnim komunizmom od voljenog im druga tita. Uostalom, bijelo polje na hrvatskom grbu uvijek je bilo bijelo i u vrijeme komunizma na grbu ondašnje SR Hrvatske unatoč lažima današnjih komunista kako to nije bilo tako.
  Postoje fotografije grbova iz ondašnjeg doba koje su pronosili na komunističkim paradama i jasno se vidi prvo polje bijelo. Hrvatski grb sa prvim bijelim poljem i danas se nalazi na crkvi Svetog Marka. Ne znam kako ijedan branitelj komustičkog zlikovačkog sustava, uopće ulazi u Sabor gdje obnaša dužnost zastupnika? On mora vidjeti hrvatski grb na krovu Crkve Svetog Marka svaki dan i prvo polje je bijele boje! Vjerojatno ulazi sa bijelim štapom u zgradu Sabora, jer valjda mora zatvori oči prije ulasaka u samu zgradu Sabora kako ne bi zgriješio „partiji“.

  Sa druge strane, kako sam i u komentarima naveo ovdje u Kanadi i u SAD, hrvatski grb sa prvim bijelim poljem nalazi se na trobojkama i ispred i unutar svake Hrvatske Katoličke Crkve! Druga je stvar što se u snimljenim izvješćima o posjetu Predsjednice to skrivalo hrvatskoj javnosti!
  Isto tako, ne postoji niti jedan jedina zakonska odredba po kojoj je hrvatski grb sa bijelim poljem zabranjen ili definiran kao fašistički, tako nešto ne postoji niti u jednom zakonu RH!

  Na koncu, ponovit ću još jednom, doista je ne bitno koje je polje početno na hrvatskom grbu, ali očito je crvenim drugovima jako važno zato imati prvo crveno polje u hrvatskom grbu, jer tobože oni su promjenili prvo polje hrvatskog grba za navijek. U konačnici bijela boja nije simbol fašizma, nego crna boja. Međutim, za komunjare crvena je uvijek simbol njihovog ljubljenog, ali propalog komunizma!
  Stoga komunjare prestanite lagati jasno je svakomu zašto vam je važno prvo polje u hrvatskom grbu biti crvene boje! Ja se zgražam crvenog komunizma, njihove partije i njihovog tita, zbog ideologije genocida koji su izvršavali nad mojim hrvatskim pukom nakon 1945 godine! Taj crveni genocid bio je daleko najstrašniji nego bilo koji drugi a to potvrđuje preko 2000 masovnih grobnica Hrvata na prostoru bivše države!

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Dr. Tihomir Janjiček.
  ČLAN PREDSJEDNIŠTVA