• Gornje Plavnice je najaktivniji ogranak HSP-a u gradu Bjelovaru !


  hsp-gornje-plavnice
  Od samog osnutka Hrvatske stranke prava ( HSP ) u Gornjim Plavnicama glavni cilj je poboljšanje uvjeta života u mjesnom odboru. Stranka je u kratkom roku nizom aktivnosti to dokazala i na izborima za mjesni odbor Gornje Plavnice mještani su nagradili trud, te je HSP dobio člana mjesnog odbora. Dužnost vijećnika obnaša Josip Rihtarić koji je i jedan od najaktivnijih vijećnika u Mjesnom odboru Gornje Plavnice.
  Njegovim zalaganjem i upornošću ponovo je priključena električna energija u prostorijama mjesnog odbora Gornje Plavnice. Prije nekoliko dana skupa sa članicama i članovima HSP sudjelovao je u uređenju zelenog otoka u Gornjim Plavnicama.

  Predsjednik ogranka HSP Gornje Plavnice Josip Butorac posebno je ponosan na članove mladeži koji su u mjesnom odboru sami uredili i obojali raspelo, te pomogli u čišćenju i uređenju autobusnog stajališta. U mjestu je organizirano nekoliko pravaških druženja na kojima su prisustvovali članovi HSP iz cijele županije. Stranka je u zadnjih tri mjeseca osnažena sa šest novih članova, a moramo istaknuti da su većina članova žene.

  Gradske vlasti su dosta obećale Gornjim Plavnicama (mjesni dom,dječje igralište , asfaltirane ceste, biciklističku stazu, uređene grabe i bankine ), do sad je od toga jako malo napravljeno. HSP će pratiti aktivnosti gradske uprave i podsjećati mještane o datim obećanjima.
  Ovim putem koristimo priliku pozvati sve zainteresirane mještane Gornjih Plavnica da se priključe radu Stranke i postanu članom HSP.

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Bjelovar
  Josip Rihtarić,predsjednik