• HSP Bogdanovci pozvao birače da iziđu na izbore!


  bogdanovci hsp

  Poštovani mještani Bogdanovaca,

  Obraćamo Vam se ovim putem te Vas molimo da izađete u nedjelju 21.05.2017. godine na izbore za članove općinskog vijeća općine Bogdanovci.

  Napomenuli bih ono što je posebno bitno i neke u ovo predizborno vrijeme stalno buni. Na glasačkim mjestima dobit čete tri listića, na jednom listiću se nalaze kandidati za župana Vukovarsko-srijemske županije, drugi listić su kandidati za načelnika općine Bogdanovci i treći je glasački listić za novi saziv općinskog vijeća općine Bogdanovci.

  Svoj glas dajte listi Hrvatske stranke Prava, pod rednim brojem 4 . Svojim poštenim i samostalnim nastupom (izvan svih koalicija) HSP je pokazao da se može biti svoj i istinski pravaš.

  Na listi se nalazi spoj mladosti, iskustva, znanja i poštenja jer jedino tako možemo pravedno i ravnopravno pomagati sve udruge, a isto tako i što je najbitnije raditi na uređenju i za dobrobit našega mjesta. Ako nam date povjerenje, obećavamo Vam da ćemo mandat odraditi do kraja pošteno kao i do sada i na dobrobit cijeloga mjesta .

  U suradnji sa općinom jedan od zadataka bit će nam uređenje infrastrukture u mjestu,  zahtijevat ćemo da se poradi na postavljanju semafora ili tzv. ležećih policajaca na mjestima gdje je najpotrebnije za veću sigurnost svih nas.

  Također nam je u cilju za naše najmlađe urediti jedno pravo dječje igralište sa raznim sadržajima koje bi bilo svima od koristi, cilj nam je završiti sve započete radove kako u mjestu tako i izvan mjesta, insistirat ćemo na uređenju puta do kapelice u doli, izgradnji staza na mjesnom groblju tamo gdje nedostaje, a u tom pogledu se unazad četiri godine nije ništa radilo.

  Uz suglasnost vlasnika zapuštenih i neodržavanih placeva poradit ćemo na uređenju istih, iako je takva inicijativa već nekoliko puta predložena mjesnom odboru.

  Ako nam ukažete povjerenje zalagat ćemo se za još veći broj radnih mjesta u našem selu. Nastojat ćemo aktivno sudjelovati u vijeću i predlagati ostale radnje koje budu potrebne.

  Uz Vašu pomoć jamčimo Vam ljepše i uređenije Bogdanovce. Na samom kraju Vas pozdravljamo pravaškim pozdravom i predstavljamo Vam listu kandidata.

  Bog i Hrvati