• HSP: Gospodo saborski zastupnici, nije li vas sram?


  Gospodo saborski zastupnici nije li vas sram? Stvarno, ta vaša bahatost nema kraja, a to ste dokazali uzimanjem u Hrvatskom saboru u petak dvanaestodnevnog godišnjeg odmora. Nažalost taj vaš nerad se plaća. Radnici u Hrvatskoj moraju raditi cijeli tjedan i za to primaju u odnosu na vas malu plaću, prema posljednjim podacima Državnog zavoda za statistiku, prosječna neto plaća u Hrvatskoj za studeni prošle godine iznosila je 6190 kuna.
  Vaše plaće u Hrvatskom saboru prosječno iznose oko 15 tisuća kuna, uz to plaćena Vam je naknada za odvojeni život, te paušal od 1500 kuna, a hrana u saborskom restoranu je gotovo besplatna i još vam je teško.

  Sve to dokazuje da niste u službi naroda, jer da jeste pogledali bi što se oko vas dešava. Hrvatska država se nalazi u velikoj krizi, koju pokušavate uljepšati raznim „friziranim„  podacima o zaposlenosti i boljitku u RH.

  Nažalost podaci zemalja EU vas demantiraju. Od ulaska Hrvatske u EU u države Unije se odselilo više od 300.000 hrvatskih građana, što je šokantno. Odlaze cijele obitelji sa namjerom da se ne vrate.

  Jedan od razloga iseljavanja je ta vaša bahatost u Hrvatskom saboru, takvi primjeri plaćenog nerada svakodnevno tjeraju ljude iz RH.

  Narod jednostavno mora zaustaviti to svjesno uništavanje Hrvatske. Zar se vi ne pitate koga  zastupate? Da volite ovo zemlju ne bi uzimali nešto što niste zaradili, pa tako niste zaradili cijelu plaću, jer vaši odmori su učestali!

  Zvonko Mlakić
  član Predsjedništva HSP