• HSP Končanica protiv većih plaća načelniku i ostalim zaposlenicima Općine


  milouš koči

  Hrvatska stranka prava ( HSP ) podružnica Končanica je žiteljima Općine obećala da će biti aktivna u Općinskom vijeću Končanica i da neće odstupati od svog programa koji je na izborima prihvaćen od birača i dana nam je dužnost da ga provodimo.

  Kada je u pitanju trošenje proračunskog novca Općine Končanica tada mi u HSP-u tražimo da bude pravično raspoređen i da se koristi u svrhe koje nam mogu uloženi novac vratiti.
  Nažalost na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća Končanica svjedočili smo onome protiv čega smo bili glasni i biti ćemo, a to je trošenje novca u krive svrhe.
  Načelnik Općine Končanica ponaša se „kao pijani milijarder„ te je u trenutku dok je Općina kreditno zadužena predložio, većina vijećnika prihvatila povećanje plaća zaposlenicima na one koje su bile prije. Nije nam jasno što se je to promijenilo osim što Općina ima i dalje ta kreditna zaduženja, a sada će imati i još veće troškove za zaposlene.
  Milouš Koči, vijećnik HSP jasno je na Općinskom vijeću obrazložio stav Stranke, te glasovao protiv tog prijedloga da se povećaju plaće zaposlenicima.

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Končanica
  Milouš Koči,predsjednik