• HSP Korčula na lokalne izbore odlučno i samostalno.


  hsp korčula

  Poštovane građanke i građani Grada Korčule!

  Pred nama su još jedni izbori u kojima Vi odlučujete o sudbini Grada Korčule.  Hrvatska stranka prava (HSP) uvijek istog imena izlazi na izbore kao i uvijek do sada POŠTENO,DOSLJEDNO I SAMOSTALNO.

  Imali smo poziv i mogućnost koaliranja sa drugim strankama, ali mi smo prepoznatljivi po tome da nismo na prodaju jer nam je najvažnije samopoštovanje.

  Projekt koji je pokrenula Hrvatska stranka prava “HSP-dom svih pravaša” je saživio u punom obliku. U vrlo kratkom periodu mobilizirali smo čitavu županiju i veliki broj istinskih pravaša se vratio u svoj dom jer je osjetio da je podrška HSP-u potrebnija sada više nego ikada.

  U našem programu na prvom mjestu je interes Hrvatske i svih hrvatskih građana, a oni koji rade protivno interesima Hrvatskog naroda sjede u vladi i debelo su plaćeni od strane Brisela i Washingtona.

  U Korčuli smo pozvali svu pravašku braću da daju podršku HSP-u nažalost neki su odlučili ići u neprirodne koalicije i mislimo da će građani znati honorirati i prepoznati pravi HSP.

  Za razliku od Korčule pravaštvo se ujedinilo u čitavoj županiji i trenutno po zadnjim anketama ima oko 9% što jamči siguran prolaz minimalno 3 vijećnika u Županijskoj skupštini.

  U zadnjih par dana podršku županijskom HSP-u dao je Roman Ljeljak (istažitelj udbinih arhiva i komunističkih zločina), Željko Kulišić (Predsjednik udruge Hrvatski Domobran) i Zlatko Hasanbegović.

  Nositelj liste HSP-a za županiju i Grad Korčulu je Predsjednik HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije Toni Šain.

  Više o programu HSP-a za županiju i Grad Korčulu možete poslušati na Radio Korčuli sutra u 9, 30 kad gostuje Toni Šain i Predsjednik Podružnice HSP-a Korčula i dopredsjednik Gradskog vijeća Grada Korčule Vjenceslav Paić-Karega.

  hsp