• HSP: Ne bi bilo dobro da HOS-ovci traže počinitelje!


  jean micheal nicolier 2

  Pod okriljem noći “netko”  je u Vukovaru oskrnavio spomenik Jean Michel Nicolieru zalivši ga crvenom bojom.

  Nakon skrnavljenja spomenika HOS-a u Splitu, spomenika Miri Barešiću u Dragama, Velimiru Đereku – Sokolu u Vukovaru, uništavanju grafita posvećenih Domovinskom ratu, oskrnavljen je i  spomenik  HOS-ovcu Jean Michelu Nicolieru u Vukovaru podignut u ime čovjeka koji je iz Francuske došao braniti Hrvatsku i Vukovar. Čovjeka koji je do zadnjeg dana ostao u Vukovaru i koji je hladnokrvno likvidiran na Ovčari.

  Ovim činom mrzitelji svega što je Hrvatima sveto ponovno su pucali na sve naše žrtve u herojskom gradu Vukovaru, ponovno su pucali na hrvatske branitelje i civile likvidirane na Ovčari.

  HSP ovaj čin koji je vrijedan samo gađenja najoštrije osuđuje i budući je područje spomenika pod video nadzorom traži hitnu istragu, pronalaženje počinitelja i najstrožije kažnjavanje.

  Napominjemo da je ovo već poznati rukopis koji dovodi u sumnju da se radi o organiziranoj djelatnosti po čitavoj Hrvatskoj, a hrvatska policija do sad nije pronašla ni jednog počinitelja.  Nije htjela ili  nije mogla, odnosno znala!

  Stava smo da ne bi bilo dobro da ratni prijatelji Jean Michel Nicoliera  traže počinitelje ovog mučkog čina uperenog protiv svakog hrvatskog branitelja, pogotovo Vukovarskog branitelja.

  hsp

  Foto: facebook Damir Markuš