• HSP Orebić za lokalne izbore SPREMAN!.


  hsp orebić

   

  Izvršni odbor HSP-Orebić održao je radni sastanak 09.04.2017. godinena kojem su dogovorene smjernice za nadolazeće lokalne izbore.
  Predsjednik Podružnice HSP Orebić Josip Guć izložio je pozicije HSP Podružnica Orebić  na  predstojećim lokalnim izborima i nagglasio da neće u koaliciju sa HDZ-om, nego se razmatraju opcije za moguće koalicije sa manjim strankama pravških i demokršćanskih vrijednosti za nadolazeće lokalne izbore. HDZ se pokazala kao stranka koja otvoreno pokazuje netrpeljivost i mržnju prema svima koji misle drugačije.

  HSP podružnica Orebić je sa svojim članstvom pokazala da se neće prodati za pusta obećanja a niti pokleknuti pred prijetnjama.

  Podržali smo projekte svih stranaka koji su bili za dobrobit mještana Općine Orebić.
  Ističemo da je sadašnji načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić ispunio očekivanja HSP podružnice Orebić te su projekti poput asfaltiranja stare ceste Kuna- Potomje, asfaltiranje puta do groblja Sv.Petra, O. Š. Orebić, trg u Lovištu, te mnogi drugi uspješno okončani.
  Jedini smo u par navrata skrenuli pozornost na stečaj Vinarije Dingač,  te genocida koji se dogodio nad zadrugarima.

  Stranka smo otvorena za dijalog za svakog istinskog domoljuba koji voli Pelješac i Hrvatsku,a koji imaju u sebi pravaške vrijednost,odgovornost i poštenje.

  HSP podružnica Orebić