• HSP ostvario odlične rezultate na mjesnim izborima u Općini Končanica


  Birači Općine Končanica su u nedjelju 06.05.2018. godine izišli su na birališta i birali svoje predstavnike u mjesnim odborima. Hrvatska stranka prava ( HSP ) je u mjestu Končanica izašla sa svojom listom i ostvarila odličan rezulta,t 2 vijećnička mandata od mogućih 7.
  Rezultat HSP-a nije slučajan nego je to zasluga vodstva podružnice HSP Končanica pod vodstvom Milouša Kočija koja se svojim inicijativama i prijedlozima nametnula kao Stranka koja se bori za svoje mještane.

  Nastavak je to snažnog rasta popularnosti i jačanja HSP-a u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koja je na svim dosad održanim izborima za mjesne odbore u općinama i gradovima gdje je izišla sa listom ostvarila odlične rezultate.

  Nije na odmet podsjetiti da HSP ima vijećnike u mjesnim odborima u gradovima Bjelovaru i Garešnici, općinama Severinu, Velikom Grđevcu i sada u Končanici. A isto tako HSP ima vijećnike u gradu Garešnici, zamjenika gradonačelnika grada Garešnice, te općinske vijećnike u Končanici, Rovišću, Hercegovcu, Siraču, Đulovcu i Velikom Grđevcu.
  Sve to govori da narod želi da HSP bude njihov glas u vijećima mjesnih odbora, kao i u gradskim i općinskim vijećima. Isto tako zbog velikog priljeva novih članova biti će osnivane dvije nove podružnice HSP-a i nekoliko ogranaka.

  Jedina prava-Hrvatska stranka prava !

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorska županija