• HSP SDŽ: Za Sabor HSP-a SPREMNI; za izbore SPREMNI!


  hsp splitsko dalmatinske
  Danas je u prostorijama  HSP u Splitu održano  ŽV HSP Splitsko dalamtinske županije.Po  ranije utvrđenom  dnevnom redu raspravljalo se o organizacijskim i političkim temama bitnim  za  HSP Splitsko dalmatinske u  nadolazećem vremenu.

  Nakon  usvajanja zapisnika s prethodne sjednice ŽV predsjednik   ŽV Ivica Vladava  podnio je izvješće sa sjednice glavnog stana održanog  prethodne subote u Kutini na kojem   su donijete odluke  vezano za održavanje Sabora HSP-a 25.  veljače  2017. godine u Zagrebu. Raspravljalo se o organizaciji odlaska  na Sabor stranke, te su dogovoreni svi modaliteti  oko realizacije istoga.

  hsp splitskodalmatinake 1
  Predsjednici podružnica  su podnijeli izvješća o stanju u podružnicama, ostvarenim pripremama,  kako za Sabor HSP-a tako i za  nadolazeće  lokalne izbore.  Zaključak je da  je HSP Splitsko dalamatinske  županije  postigao puno  toga u zadnje vrijeme i u organizacijskom i u političkom smislu, ali na tome se neće stati nego  se nakon Sabora HSP-a nastavlja  još jače i više na ustrojavanju podružnica HSP-a u Splitsko dalmatinskoj županiji, a također i na  političkim aktivnostima u svim općinama i gradovima  u županiji.

  Bog i Hrvati!
  Hrvatska Hrvatom!

   

  HSP SDŽ