• HSP u Velikom Grđevcu pojačan novim članovima, Robert Hajtić izabran za novog predsjednika podružnice


  hsp veliki grđevac

  Veliki Grđevac- Dana 16.07.2017 godine održan je redovni Izborni zbor Hrvatske stranke prava ( HSP ) podružnice Veliki Grđevac sazvane temeljem Statuta HSP.
  Prije radnog dijela Zbora izaslanstva HSP su kraj spomen-obilježja hrvatskim braniteljima u Velikom Grđevcu molitvom i paljenjem svijeća odali počast svim poginulim braniteljima sa područja Općine ,uz poruku da se konačno počne priznavati prva oslobodilačka akcija hrvatske vojske“OTKOS 10“.
  hsp veliki grđevac 1
  Redovnom Izbornom zboru kao gosti prisustvovali su Nikica Augustinović,predsjednik Glavnog Stana HSP i član Predsjedništva HSP, Zvonko Mlakić,član Predsjedništva HSP i predsjednik Bjelovarsko-bilogorskog HSP ,Veselko Krnjić,član Predsjedništva HSP i predsjednik HSP Karlovačke županije, Milouš Koči,predsjednik središnjeg Časnog suda HSP i predsjednik podružnice HSP Končanica, Željko Rijetković, predsjednik HSP podružnice Garešnica i dogradonačelnik Garešnice, Josip Hamp, predsjednik HSP podružnice Sirač i vijećnik HSP u Siraču, Marko Šafran,predsjednik HSP podružnice Ivanska ,Đuro Kos,predsjednik HSP podružnice Velika Trnovitica , Saša Tesař,predsjednik HSP ogranka Daruvarski Brestovac .

  Pod predsjedanjem radnog predsjedništva (Zvonko Mlakić, Nikica Augustinović i Veselko Krnić) sukladno Statutu HSP proveden je postupak izbora radnih tijela Zbora te je izabran novi Izvršni i Nadzori odbor podružnice HSP Veliki Grđevac na mandatni period od četiri godine. Prije izbornog dijela proveden je postupak upisa novih članova u HSP te je tim činom ojačan HSP u Velikom Grđevcu.

  U uvodnom dijelu Zbora izvješće o proteklim aktivnostima HSP u Velikom Grđevcu podnio je Valentin Pavlović, bivši predsjednik podružnice i vijećnik HSP u Velikom Grđevcu.
  „HSP u Velikom Grđevcu ima vijećnika HSP uOpćinskom vijeću ,vijećnike u mjesnim odborima u Pavlovcu i Velikom Grđevcu , veliki broj novih članova i brojne aktivnosti. Zadovoljan je učinjenim i nada se još boljim rezultatima .Pravaški glas se u Općini Veliki Grđevac glasno čuje-kazao je Pavlović.“
  Jednoglasno za novog predsjednika podružnice HSP Veliki Grđevac izabran je Robert Hajtić, dopredsjednici su Valentin Pavlović i Marijan Tkaličanac , Stevo Lalić je tajnik ,a Božidar Sokolić rizničar. U Nadzorni odbor izabrani su Marijan Mužjak,predsjednik kao i Jerko Belobrajdić i Damir Ivandija za članove.

  Robert Hajtić,novoizabrani predsjednik podružnice HSP Veliki Grđevac zahvalio se je na izboru i u svom izlaganju prezentirao budući rad HSP u Općini. Povećanje članstva, rad kroz odbore podružnice, nuđenje rješenja za boljitak Općina ,veća zastupljenost mladih u političkom životu Općine samo su dio planova koji su prezentirani.
  Nikica Augustinović, predsjednik Glavnog Stana HSP prezentirao je prisutnima smjernice daljnjeg rada HSP ,te je odgovarao na sva pitanja prisutnih članova. Pohvalio je izborne rezultate HSP-a na proteklim lokalnim izborima te je izdvojio odličan uspjeh HSP u gradu Gospiću gdje je sadašnji predsjednik HSP Karlo Starčević izabran za gradonačelnika Gospića.

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorska županija
  Zvonko Mlakić,predsjednik