• HSP Veliki Grđevac: Načelniče izgradite 200 metara pješačke staze i osigurajte sigurnost svojih mještana !


  hsp veliki grđevac
  Prošlo je više od dvije godine od kada je Hrvatska stranka prava (HSP) podružnica Veliki Grđevac ponukana pogibijom svoga sumještana Mile B. dok se noću vraćao iz trgovine apelirala na čelnike općinske koalicije HDZ – HNS da prihvate našu inicijativu za izgradnju prijeko potrebnih 200 m pješačke staze kroz Bjelovarsku ulicu koja vodi kroz naseljeno područje Velikog Grđevca gdje ljudi svakodnevno moraju riskirati svoje živote hodajući rubom magistralne ceste Bjelovar-Daruvar.

  HSP će ponovo tražiti od načelnika i Općinskog vijeća da se ovaj problem napokon riješi. Nadamo se da će biti naš prijedlog usvojen,te da će se izgradnjom pješačke staze izbjeći nove žrtve u prometu. Da bi se naši mještani mogli sigurno kretati Općinom, te da nam se više ne dešavaju tragedije potrebno je izgraditi pješačke staze na svim kritičnim mjestima naše Općine Veliki Grđevac. Izbjegnimo politička prepucavanja i radimo i gradimo po Općini ono što je prioritet i što je potrebno, a ne samo kad su izbori i kad se skupljaju politički poeni.

  Ovim putem pozivamo sve mještane općine Veliki Grđevac da se jave našim vijećnicima HSP-a u mjesnim odborima Pavlovac i Veliki Grđevac, kao i općinskom vijećniku HSP-a Valentinu Pavloviću sa svojim prijedlozima i idejama te da zajedničkim snagama poboljšamo kvalitetu života u općini Veliki Grđevac.

  Podružnica HSP-a Veliki Grđevac
  Robert Hajtić, predsjednik