• HSP POZIVA BOŽU PETROVA: REFORME SU JAVNI INTERES, OBJAVITE IH!


  petrov
  Trakavica zvana tripartitni pregovori i tripartitna vlada traje već punih mjesec dana bez nekog vidljivog kraja. Kada hoće HDZ neće SDP, ako hoće SDP neće HDZ i tako u krug.
  Sve stranke su jednostavno zaboravile na svoje „programe“. Jedna je masno platila stručnjake IFO instituta, ali kako im se je „dogodio“ MOST odjednom su zaboravili da postoji, ako postoji uopće jer je taj program kao jeti, svi o njemu pričaju a nitko ga nije vidio.
  Drugi su „sklepali“ stotinjak stranica nečega pa ispravljali pedesetak puta toga nečega što nitko ne razumije. Božo Petrov je sve lagano stjerao u kut i cijelo vrijeme govori o nestranačkom kandidatu za predsjednika Hrvatske vlade, iako nema ideju tko bi to uopće trebao biti.

  Nešto nam se čini da bi taj „nestranački“ kandidat trebao biti on. Najvažnija je stvar što Božo Petrov i ostali članovi MOST-a cijelo vrijeme spominju reforme o kojima se pregovara iza zatvorenih vrata kao da se to ne tiče Republike Hrvatske i njenih građana i kao da to nije javni interes.

  Ponašaju se kao da je Hrvatska njihovo privatno vlasništvo, a narod se stavlja u poziciju: „mi smo odlučili“ i tako mora biti, nemate izbora. E pa ne ide to tako dragi MOST-ovci. Budite transparentni kao što volite za sebe govoriti i javno objavite u medijima koje to reforme želite provesti?? Koja je cijena tih reformi?? Tko će najviše „stradati“ zbog tih reformi i dajte ljudima priliku da Vam odgovore što misle o Vašim reformama.Ukoliko to ne učinite, smatrati ćemo da se radi isključivo o lovu na pozicije i osobnim interesima Vaše stranke. Ukoliko je to tako onda je nabolje da se raspišu novi izbori pa u novoj kampanji predstavite svoje reforme ako i one nisu poput „jeti“ programa IFO istituta.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Krešimir Vrpka