• Josip Hamp i dalje na čelu podružnice HSP Sirač


  Općinska podružnica HSP- Sirač na redovitom Izbornom Zboru održanom 17. ožujka 2018. izabrala je novo vodstvo. Za predsjednika je izabran Josip Hamp, a novoizabrani dopredsjednici su Jozo Crnković i Ilija Tutić. Tajnik podružnice u novom mandatu je Mirko Hamp i rizničar Bojan Pihir.

  U Nadzorni odbor izabrani su Ivan Koler, predsjednik i Božidar Balder i Zvonimir Kučera za članove. Na Zboru je podnijeto izvješće o radu podružnice u proteklom razdoblju,koje je jednoglasno usvojeno.

  Novoizabrani predsjednik Josip Hamp je naveo kako će mu u narednom razdoblju jedan od glavnih prioriteta biti osnaživanje organizacije povećavanjem članstva, motivacijom članstva, uzornim radom kako bi bili što prepoznatljiviji našim sugrađanima u Općini Sirač, a to će rezultirati većim brojem općinskih vijećnika HSP-a i boljitkom Općine .
  Hrvatska stranka prava ( HSP ) u Općini Sirač ima jednog vijećnika u Općinskom vijeću i pravaški glas i program se čuje u vijeću. Vijećnik HSP-a je Josip Hamp koji je ujedno aktivan u vatrogastvu Općine, kao i u Udruzi Nijemaca i Austrijanaca u Siraču. U Stranci obnaša dužnost dopredsjednika županijskog HSP-a i član je Glavnog stana HSP-a.

  Zbor je podržao i predsjednik HSP-a Bjelovarsko-bilogorske županije Zvonko Mlakić koji je čestitao je novoizabranom vodstvu i poželio uspješan rad te ostvarenje zacrtanih ciljeva koji će svakako osnažiti i rad cjelokupne županijske organizacije HSP-a.
  HSP na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi zacrtani plan rada. Sve općinske i gradske podružnice provesti će postupak izbora novog vodstva ,a krajem godine će se održati redoviti županijski izborni Zbor HSP Bjelovarsko-bilogorske organizacije.

  Projekt „HSP dom svih pravaša“ je uspješno proveden i sa zadovoljstvom možemo obznaniti da je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji HSP ujedinjen i da je spreman preuzeti odgovornost u obnašanju vlasti po općinama, gradovima i županiji.

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorska županija
  Zvonko Mlakić,predsjednik