• Karlo Starčević članovima i simpatizerima Hrvatske stranke prava: Izgrađujmo “HSP DOM SVIH PRAVAŠA!”


  Ponovno se pojavljuju i istupaju dužnosnici koji su zadnjih 30 godina nanosili štetu Hrvatskoj stranci prava i rade to za, tko zna čije interese. U jedno sam siguran! Ne rade za interese HSP-a! Zamoljavam ih da danas, kada se HSP ponovno uspinje na političkoj sceni u Hrvatskoj potraže sebi sredinu u kojoj će djelovati jer je HSP već jedanput došao u kolaps zbog takvih.

  Na zadnjoj sjednici predsjedništva, svi članovi jednoglasno su podržali imenovanje prof. dr. sc. Zvonka Čapka, Glavnim tajnikom HSP-a. Imenovali smo pravaša, vrhunskog stručnjaka, hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata. Zahvalni smo mu da se uz sve obveze redovitog profesora na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, prihvatio ove odgovorne dužnosti. Radi se čovjeku koji je prvi među pravašima zatražio donošenje Zakona o lustraciji, uz napomenu da se krene od njega i nastavi prema svim drugima.

  Nadalje, iako je možda neprimjereno reći, ali: „krivih drva i budala“ neće nestati još dugo u Republici Hrvatskoj, jer to je izvor naše nesreće, političke i intelektualne zapuštenosti.

  Pozivam sve da i dalje gradimo Hrvatsku stranku prava, bez obzira da li stranku vodio Starčević ili bilo tko drugi. Izgrađujmo „HSP DOM SVIH PRAVAŠA“, na žalost svih onih koji ga desetljećima blate, ruše i žele kadrovirati u HSP-u.

  Bog i Hrvati!
  Karlo Starčević, predsjednik