• Karlo Starčević u ime HSP-a dao potporu Nezavisnoj listi “Moja Škabrnja” i kandidatu za načelnika Ivanu Škari!


  karlo starčević-naslovna
  Hrvatska stranka prava daje apsolutnu potporu nezavisnoj listi “Moja Škabrnja” i njihovom kandidatu Ivanu Škari u “trećem krugu” izbora za načelnika Općine Škabrnja.

  Naime, kao što je poznato u Općini Škabrnja u nedjelju 11. lipnja 2017. održavaju se ponovljeni izbori zbog nepravilnosti u drugom krugu na jednom biračkom mjestu koje je najveće, odlučujuće i najbitnije po broju birača, onom u samoj Škabrnji.

  Lista “Moja Škabrnja” i njen kandidat za načelnika općine Ivan Škara su nova lica u politici Općine Škabrnja , koja je sve svoje znanje, umijeće i želje stavila pred svoje susjede, prijatelje i sumještane sa samo jednom željom da se Općina Škabrnja konačno pokrene, oživi, radi i razvija se.
  Oni su na tragu politike koju zastupa HSP, politike  da mladi  ozbiljni domoljubi dobiju priliku  upravljati  svojim sredinama i raditi za boljitak svih. Oni su  predstavnici politike   s kojom  je  HSP na čelu s Karlom Starčevićem  izborio pobjedu u Gradu Gospiću i prekinuo  HDZ-ovu  desetljetnu dominaciju,

  Već samim izlaskom na izbore oni su pobjednici jer su potakli Škabrnjane na razmišljanje, dali im nadu u bolju budućnost i tim činom već su napravili veliku stvar. Oni su nova mlada snaga koja ima jasnu viziju razvoja Općine Škabrnja. Oni su snaga koja će uvesti reda u rasipanje općinskih novaca i usmjeriti ih u obrazovanje i stipendiranje, povećati naknade za novorođenčad, poticati kulturne i sportske sadržaje, naročito u ljetnim mjesecima.

  Stoga Hrvatska stranka prava  poziva sve pravaše, sve žitelje općine Škabrnja, sve kojima je boljitak ove općine zajednički cilj i nastojanje,  da se angažiraju i pozovu sve svoje prijatelje, rodbinu i poznanike da u nedjelju 11. lipnja iziđu na izbore i daju potporu kandidatu Nezavisne “Moja Škabrnje” za načelnika Općine Ivanu Škari.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Karlo Starčević, predsjednik