• Karlo Starčević u posjetu HSP-u Zadarske županije.  Dana 14.10.2017 godine u prostorijama gradske vjećnice Benkovac sa početkom u 17.00 sati održana je sjednica Županijskog vijeća HSP-a za Zadarsku županiju pod vodstvom predsjednika Županijskog vijeća HSP-a Roberta Gregorića.
  Sjednici su nazočili predsjednik HSP-a gospodin Karlo Starčević i predsjednik Glavnog stana HSP-a Nikica Augustinović. U svom  obraćanju nazočnima predsjednik Starčević je istaknuo  problematiku koje imaju lokalne razine vlasti u općinama, gradovima i županijama, a posebno je  naglasio  nacionalnu razinu gdje HDZ sa svojim koalicijskim partnerima vodi lošu politiku u svim segmentima hrvatskog društva.

  Predsjednik  Starčević osvrnuo se i na problematiku oko koncerna Agrokor i ukazao na neučikovitost Hrvatske vlade koju vodi Andrej Plenković sa svojim koalicijskim partnerima.  Predsjednik HSP-a je naglasio da živimo u velikoj laži, te da  nema niti jedne čvrste točke za koju se hrvatski čovjek može uhvatiti.

  “Naša povjest je ispisana lažima, naša današnjica je ispisana lažima, naše generacije, ove živuće  svjedoče raspadu svih vrijednosti” – rekao je Starčević i dodao da je užasna agresivnost kojom je prožeto hrvatsko društvo, a predsjednica i premijer rade chamberlainovske kompromise s takvim nasiljem.

  Na završetku svoga izlaganja Starčević je pozvao na pravaško jedinstvo. Pozvao je  sve pravaške opcije da se vrate u “DOM SVIH PRAVAŠA”, u HSP-a vrata nikome nisu zatvorena, naprotiv SVI KVALITETNI I ONI KOJI IMAJU HSP-a U SRCU, DOBRO SU DOŠLI.

  Nazočnim dužnosnicima HSP-a Zadarske županije obratio se i predsjednik županijskog vijeća HSP-a Robert Gregorić kojie je istaknuo da HSP na političkoj sceni u Zadarskoj županiji  itekako ima svoju težinu  usprkos protivnicima koji bi žarko voljeli da nas nema.

   HSP-a će opstati, ostati, razvijati se i jačati, a dokaz tomu je što nam svakodnevno pristupaju mnogi koji su izvarani i pokradeni od strane vladajućih kako na lokalnoj tako i na državnoj razini.

  Na Županijskom vijeću su raspravljene i druge teme iz nadležnosti Županijskog vijeća, te su dogovorene  naredne aktivnosti  i smjernice političkog djelovanja.

  hsp