• Mladež HSP Bjelovar: Još 2013. godine smo zavapili da mladi odlaze iz Hrvatske!


  Bjelovar,  Predsjednik mladeži HSP Bjelovar Neven Huseinović organizirao je sastanak mladeži koji se je održao 06.03.2018. godine u Bjelovaru. Gost sastanka je bio predsjednik podružnice HSP Bjelovar Josip Rihtarić, koji je pohvalio rad i aktivnosti mladeži.

  U jutarnjim satima članovi mladeži su dobrovoljno darivali krv i pokazali poznatu pravašku humanost. Čin je to hvale vrijedan, čin kojima pomažu  u spašavanju života svih kojima je to potrebno. Dogovoreno je da će to biti redovita aktivnost mladeži i podružnice HSP Bjelovar.

  Prije sastanka novi članovi su popunili zamolnice i priključili se HSP-u koji je bio i ostaje Stranka mladih. Stranka koja zastupa i brani nacionalne interese što je bitno za opstojnost hrvatskog naroda a time i štiti i gradi siguran put za mlade.

  Na sastanku je glavna tema bila „Odlazak mladih“, te je zaključak sastanka “Za ovakvu Hrvatsku se nisu borili naši očevi”. Mladež HSP Bjelovar je prva u Hrvatskoj  još 2013. godine  upozorila na problem odlaska mladih i tražila hitno poduzimanje mjera.

  http://www.hsp.hr/vijesti/odlazak-hrvata/

  No sve institucije su se oglušile o naš apel. Mi i dalje tražimo hitnu reakciju .
  Ovim putem pozivamo sve mlade iz Bjelovara da nam se priključe i da se zajednički borimo za bolje sutra.

  Mladež HSP Bjelovar
  Neven Huseinović, predsjednik