• HSP Zagreb – Klub mladih nastavlja s aktivnostima


  Ne prestajući ni trenutak s aktivnostima, mladi HSP-ovci i dalje koriste svaku mogućnost da svojim radom i voljom pomognu kako i stranci tako i buđenju nacionalne svijesti u Hrvata. Osim sudjelovanja u svim aktivnostima koje je organizirala stranka te pomaganju u prikupljanju potpisa za peticiju kao i nazočnosti u svim ostalim događanjima vezanim uz djelovanje stranke bile to tiskovne konferencije ili tribine, nastavili su i sa samostalnim radom.

  30.04.  Obilježavanje pogubljenja Nikole Zrinskog i Frana Krsta Frankopana o kojem ste već imali priliku više pročitati.

  06.05. Održan je sastanak mladeži na kojem su postavljeni temelji budućoj, još uspješnijoj suradnji mladeži grada Zagreba i Zagrebačke Županije.

  06.05.  Dopredsjednik Pravaške mladeži Ivan Karlović je održao uspješno predstavljanje knjige Hrvatski Nacionalni Simboli autora Marija Jareba.

  07.05.  Na održanom prosvjedu Krug za Trg, članovi Mladeži s ponosom su držali plakate kojima se osuđuju zločini diktatora čije ime nosi jedan od najljepših trgova grada Zagreba.

  08.05.  Održan je zajednički odlazak mladeži na Mariju Bistricu te je pokazana vječna veza „Bog i Hrvati“.

  14.05.  Pravaška mladež se zajednički uputila na Bleiburg gdje se prisjetila svih Hrvatskih žrtvi, više o tom događaju ste već imali prilike pročitati.

  20.05.  Održan prvi Klub Mladih, u sklopu kojeg je održan i kraći sastanak nakon kojeg je uslijedilo druženje članova Mladeži.  Također je ponovno stupljeno u kontakt s nekim članovima koji nisu bili informirani o radu Mladeži.

  Pravaška mladež bi također htjela uputiti dva poziva. Prvi poziv se odnosi na 7. Trnjansku biciklijadu koja će se održati 28.05 u 17 sati na savskom nasipu iza Boćarskog doma u kojoj će sudjelovati i mnogi pripadnici mladeži. Pozivaju se svi da dođu  sa biciklom ili bez, te da nazoče druženju članova HSP-a koje će nakon toga uslijediti. Drugi poziv se odnosi na sastanak Pravaške Mladeži koji će se održati 03.06 u 19.00 a kojemu će prethoditi Klub Mladih u trajanju od 18 do 22 u prostorijama stranke u Žerjavićevoj 10.