• Humanitarni malonogometni turnir “Sportom do zajedništva”


  Humanitarni malonogometni turnir "Sportom do zajedništva"

  Na humanitarnom turniru za pomoć OŠ „Milan Amruš” sudjelovala je i malonogometna ekipa HSP-a, “Budi svoj! – HSP” na sportskom događanju u organizaciji škole za djecu s posebnim potrebama prikupljana su sredstva za uređenje školskog sportskog igrališta.

  Kao i mnogo puta ranije, Hrvatska stranka prava priključila se namjeri vodstva škole da stvore kvalitetniji uvjeti za obrazovanje i odgoj učenica i učenika škole. Ekipa “Budi svoj! – HSP” osvojila je četvrto mjesto.

  Mladim nogometašima koji su igrali u bojama HSP-a upućujemo iskrenu zahvalu i čestitke na pokazanim nogometnim vještinama.

  Dobro je činiti dobro i pokazati spremnost za pomoć, a opet biti svoj i pokazati tko si! Čestitamo školi, vodstvu i djelatnicima na odličnoj organizaciji današnjeg humanitarnog događaja, ali i na uspjesima koje svakodnevno postižu sa svojim učenicima i njihovim roditeljima.

  Vodstvo stranke, grada i županije, te stranački kandidati za župana, Dalibor Damičević i za gradonačelnicu Slavonskog Broda, Ilijana Vrbat Pejić podržali su hvale vrijednu aktivnost svojih članica i članova!