• Izvještajno – izborni Zbor Pravaške mladeži podružnice HSP-a Nova Kapela


  U Novoj Kapeli je održan izvještajno – izborni Zbor Pravaške mladeži. Zbor je okupio velik broj mladih članova Hrvatske stranke prava podružnice Nova Kapela, iako su članovi stranke, taj dan, organizirano sudjelovali u bdijenju nad Isusovim grobom.

  Izborno-izvještajni zbor posjetili su gosti iz drugih podružnica, povjerenik HSP-a za Brodsko-posavsku županiju, g. Dalibor Damičević , povjerenica podružnice Slavonski Brod, gđa Ilijana Vrbat Pejić te predstavnici Pravaške mladeži podružnice Slavonski Brod.

  Iznimna brojnost i organiziranost mladeži podružnice Nova Kapela pokazuje snagu Hrvatske stranke prava na tom području i potvrđuje kvalitetne temelje za odlične rezultate na lokalnim izborima 2013.g.

  Mladi Nove Kapele prepoznali su u Hrvatskoj stranci prava prostor za političko djelovanje i ostvarivanje programski ciljeva razvoja i napretka općine.

  Novoizabrani predsjednik g. Tomislav Tkalčević istaknuo je spremnost mladeži na izazove koje će pred njih postaviti vodstvo podružnice na čelu s g. Antom Žagrićem. Iako već sada brojni, članovi mladeži radit će na povećanju broja novih, mladih članova koji će provesti zacrtane programske smjernice u djelo, a na dobrobit zajednice u kojoj žive!

  HSP  Brodsko-posavske županije