• Osnovan Klub mladih HSP Trnje


    Klub mladih HSP TrnjeSukladno  utvrđenim smjernicama  djelovanja mladeži unutar Hrvatske stranke prava, jučer je u Zagrebu u okviru HSP –ove podružnice Trnje osnovan Klub mladih HSP Trnje. Za predsjednicu kluba mladih Trnje izabrana je Kristina Marić, za tajnika  kluba  Luka Glavaš a za dopredsjednika  kluba mladih Trnje izabran je Dario Ivanček.

    Novoizabrana predsjednica kluba mladih HSP Trnje, Kristina Marić  zahvalila se na ukazanom povjerenju te je izjavila da se nada da će mladi  Trnja ukazano povjerenje opravdati svojim radom i  prijedlozima koji će biti na korist cijeloj stranci. Pozvala je sve mlade članove da se još aktivnije uključe u rad stranke i na taj način doprinesu boljitku kako stranke tako i Hrvatske.

    Damir Banić, predsjednik HSP podružnice Trnje, izjavio je:  “Izuzetno mi je drago što su mladi u podružnici Trnje osnovali svoj klub. To je samo potvrda da mi,  stariji članovi podružnice cijenimo i potičemo  mlade da se što aktivnije uključe u rad podružnice. Vi ste budućnost i pokretačka snaga stranke i Hrvatske.  Budite vrijedni i uporni,  tražite i  predlažite promjene koje će biti korisne svima. Čestitam Vam  i  želim Vam puno uspjeha u radu.  Imate podršku svih   članova podružnice, pomoći  ćemo Vam u svim Vašim aktivnostima.”

    Ivan Senčar, predsjednik kluba mladih HSP Zagreb izrazio je veliko zadovoljstvo što je baš u podružnici Trnje osnovan prvi klub mladih na razini podružnice u gradu Zagrebu te je pozvao sve podružnice u Zagrebu da u okvirima svojih mogućnosti, pomognu mladima u osnivanju kluba mladih u svojim podružnicama. “Prema uputama i utvrđenim smjernicama djelovanja mladeži, vidimo da je HSP stranka koja cijeni rad svojih mladih članova te da su mladi članovi HSP-a  ona snaga koja jamči da će HSP i u budućnosti biti značajan čimbenik na hrvatskoj političkoj sceni. Iskoristite priliku koju Vam HSP pruža i učinite korisne stvari za stranku i Domovinu”, završio je Ivan Senčar.

    Nakon pozdravnih govora, članovi kluba mladih pristupili su izradi plana budućeg djelovanja a  Dario Ivanček, dopredsjednik kluba mladih HSP Trnje,  obećao je da će rezultati biti vidljivi u najskorijem roku.