• NAKON VIŠEMJESEČNIH NAPADA NA HRVATSKE BRANITELJE, INDEX.HR POKRENUO NAPAD I NA DRŽAVNA OBILJEŽJA. GDJE JE KRAJ??


  grb
  Nakon višemjesečnih napada portala Index.hr na hrvatske branitelje koji prosvjeduju ispred ministarsva branitelja u Savskoj ulici 66, administratori službene facebook stranice tog portala su se drznuli dirnuti i u službeno znakovlje Republike Hrvatske.

  Na svojem službenom FB profilu kao naslovnu fotografiju postavili su „stilizirani“ grb republike hrvatske koji smo upotrijebili i u pisanju ove reakcije. Pitamo se gdje je granica novinarske slobode i radili se uopće ovdje o novinarskoj slobodi??

  Ovim činom administratori FB stranice portala Index.hr prekršili su , članak 3.,4.,5.,6., i 7. ZAKONA O GRBU, ZASTAVI I HIMNI REPUBLIKE HRVATSKE TE ZASTAVI I LENTI PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE. Očito određenim medijima nije dovoljno što konstantno blate heroje domovinskog rata već su se sada drznuli dirnuti i u ono najsvetije što svaka država ima , a to su njena obilježja..

  Što je slijedeće?? Ustav RH ili možda čak i sama samostalnost države??.
  Pozivamo ministra unutarnjih poslova g. Ranka Ostojića da odmah pokrene istragu kako bi se utvrdio i primjereno kaznio kreator ove devastacije hrvatskog državnog znakovlja…

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  POVJERENSTVO ZA KULTURU
  KREŠIMIR VRPKA