• OBOJIMO HRVATSKU U CRVEN-BIJELI-PLAVI ZA DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI  HSP još jednom poziva hrvatski narod da svi zajedno proslavimo dostojanstveno 20 godina od Oluje. Nismo se dijelili 1995. nećemo se dijeliti ni 2015.godine.!

  Hrvatska je obranjena u Domovinskom ratu, ali nije oslobođena od jugoslavena i udbaša! Dostojanstvena proslava Oluje rak je rana svim neprijateljima Hrvatske!

  Dan pobjede i domovinske zahvalnosti simbol je obrane hrvatske države i obveza je svakog građanina Hrvatske da dostojanstveno obilježi Oluju. Svaki građanin Hrvatske države koji nije u mogućnosti Oluju proslaviti sudjelovanjem u Mimohodu hrvatske vojske i sudjelovanjem u centralnoj proslavi u Kraljevskom gradu Kninu svoj obol može dati izvjesivši hrvatski stijeg.

  Dan pobjede i domovinske zahvalnosti mora se slaviti i u Poreču, Udbini, Hrvatskoj Kostajnici, Gvozdu, Borovu Selu, Dalju, Belom Manastiru, Donjem Lapcu, Benkovcu i u bilo kojem drugom mjestu u Hrvatskoj jednako kao i u Kninu i Zagrebu. Pokažimo svima koji sad gostuju i borave u Hrvatskoj, kako na našoj obali tako i u unutrašnjosti zemlje, kako se s ponosom slave hrvatske pobjede!
  Hrvatska stranka prava poziva sve svoje članove, simpatizere kao i sve građane Republike Hrvatske da na Dan pobjede na pročelja svojih kuća, stanova i zgrada istaknu hrvatski stijeg.
  Obojimo Hrvatsku crven- bijeli – plavi i pokažimo nacionalni ponos.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Mirela Bušljeta Felc, glavna tajnica