• Osnovao ogranak HSP Mala Pisanica; HSP se širi Bjelovarsko bilogorskom županijom.


  Hrvatska stranka prava (HSP) je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji već duže vremena prepoznata kao relevantan politički čimbenik i jedina pravaška stranka.

  Dana 07. 12. 2017. godine osnovan je i novi općinski ogranak HSP za mjesni odbor Mala Pisanica u kojoj je veći broj ljudi pristupio stranci. To je nastavak širenja HSP-ove stranačke infrastrukture u Općini Veliki Grđevac.

  Osnivački Zbor organizirao je Stevo Lalić, tajnik podružnice Veliki Grđevac, a predvodio Robert Hajtić, predsjednik podružnice HSP Veliki Grđevac. Zboru je bio prisutan i Zvonko Mlakić član Predsjedništva HSP-a i predsjednik Bjelovarsko-bilogorskog HSP-a sa suradnicima.
  Za predsjednika ogranka HSP Mala Pisanica izabran je Kristijan Filipović, a za tajnika je izabran Zoran Belovari. Riječ je o mladim ljudima koji žele kroz političko djelovanje u HSP-u svojim znanjem i sposobnostima pridonijeti dobrobiti svoga mjesnog odbora i općine u cijelini.

  Ovom prilikom pozivaju da im se pridruže svi oni koji žele podjednako iskreno, pošteno i bez ikakvih osobnih interesa staviti na raspolaganje svoje vrijeme, znanje i sposobnosti za opću korist i dobrobit mještana Male Pisanice.

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Veliki Grđevac
  Robert Hajtić,predsjednik