• POBJEDA I U PAGU!


  pagDana 8. Lipnja 2014. godine odrzani su izbori za mjesne odbore u gradu Pagu. Lista HSP-a, nositelja i predsjednika Ante Čemeljića, sa koalicijskim partnerima ostvarila je pobjedu.  Nakon izborne pobjede predsjednik podružnice Pag Ante Čemeljić  oglasio se priopćenjem.

  Drage Paškinje i Pažani, poštovani birači

  Kao što vam je poznato u nedjelju 08.06.2014. godine sudjelovali ste u izborima za Vijeće mjesnog odbora Grada Paga. Prema prvim neslužbenim rezultatima Hrvatska stranka prava osvojila je najveći broj vaših glasova. Ovim putem zahvaljujem svima vama koji ste se odazvali na izbore.

  Posebno želim zahvaliti građanima Grada Paga koji su svoje povjerenje poklonili listi Hrvatske stranke prava s koalicijskim partnerima. Za moju stranku i mene osobno, ostvareni rezultat je veliki vjetar u leđa u budućem političkom djelovanju. Hvala i biračima koji su se odazvali na izbore u drugim mjesnim odborima na području Grada Paga te podržali Hrvatsku stranku prava.

  Vaše ukazano povjerenje dokaz je kako ste nas prepoznali kao nosioce pozitivnih promjena, a pozitivne promjene u gradu Pagu cilj su Hrvatske stranke prava.

  Bog i Hrvati!

  HRVATSKA STRANKA PRAVA

  Podruznica Pag

  Ante Cemeljic, predsjednik