• Poruka iz Stona: Već nakon ovog sastanka najjača smo pravaška opcija u Dubrovačko neretvanskoj županiji.


  PORUKA PRAVAŠA S JUGA

  hsp duibrovačko neretvanske
  Jučer je u Stonu održana prva sjednica svih predsjednika podružnica i imenovanih povjerenika Hrvatske stranke prava Dubrovačko neretvanske županije. Sjednicom je kormilario Denis Šešelj Povjerenik HSP-a za Dubrovačko-neretvansku županiju i u samom uvodu istaknuo buduće smjernice rada HSP-a DNŽ.
  Na sjednici su definirani rokovi za ustroj podružnica u kojima su nedavno imenovani povjerenici i donešen je zaključak da će se iste u formalnom obliku ustrojiti početkom rujna mjeseca iako već sve udovoljavaju formalnim uvjetima za osnivanje, kako bi i sastav i vodstva podružnica bila što brojnija i kvalitetnija.

  Povjerenik Šešelj je izvjestio nazočne da će vodstvo stranke za iduće iduće izbore što bolje pozicionirati stranku, te da se bezpogovorno prihvate odluke vodstva strane, i da se onda može očekivati i uzajamna suradnja na opće zadovoljstvo. Definirane su i aktivnosti za predstojeće parlamentarne izbore na području Dubrovačko neretvanske županije.

  „Nema čarobnog štapića“ naglasio je Povjerenik te upozorio da samo zajedništvom možemo uspjeti.
  Sastanak je protekao u konstruktivnom tonu, a svi nazočni su spremni na kvalitetan rad i demokrastka pravila igre,  te će uistinu nastojati „dignuti“ Stranku gdje ona i pripada
  hsp dubrovačko neretvanske 1

  „Već smo sad nakon ovog sastanka najjača pravaška opcija u Županiji“ zajednički je naglasak svih nazočnih.
  Osnovali su i timovi za razgovore s kvalitetnim pojedincima, te podružnicama koji su iz različitih razloga napustili stranku te prešli u one koji se raspadaju kao kule od pijeska, upravo jer su od pijeska i magle nastali“ zaključak je sa sastanka „pravaša sa juga“!!!!

  HSP DNŽ