• Pravaštvo se širi Općinom Veliki Grđevac


  hsp veliki grđevac

  Nakon Izbornog zbora Podružnice HSP Veliki Grđevac održanog 16.07.2017.na kojem je izabran novi saziv Podružnice , članovi stranke nastavljaju sa redovitim aktivnostima. Dana 27.08.2017.godine održana je sjednica podružnice HSP Veliki Grđevac. Sjednicom je predsjedavao Robert Hajtić, predsjednik podružnice HSP Veliki Grđevac.

  Hrvatska stranka prava ( HSP) je na području Općine prepoznata i pravaštvo je dio političkog života Općine. Vijećnici HSP-a u mjesnim odborima Pavlovac i Veliki Grđevac, te vijećnik HSP u Općinskom vijeću jasno prezentiraju program HSP-a i možemo reći da se pravaški glas sve glasnije čuje u Općini Veliki Grđevac.  Zbog velikog priljeva novih članova HSP će uskoro osnovati nekoliko ogranaka Stranke po Općini, a pravaštvo se na velika vrata širi Općinom Veliki Grđevac.

  Nakon poduže rasprave po točkama dnevnog reda članovi podružnice su usvojili plan rada za naredno razdoblje.  Nekoliko tema se nametnulo kao prioritet te smo ih odlučili podijeliti sa svojim mještanima, a Valentin Pavlović, vijećnik HSP-a će ih predložiti u Općini.

  Nakon brojnih upita mještana i kritika Općinska vlast bi trebala sanirati poljske putove po Općini jer naši poljoprivrednici trpe i uništavaju svoje radne strojeve. Isto tako nije uredu da se naše poljoprivrednike kažnjava sa visokim cijenama zakupa zemljišta, koja je mnoga viša od susjednih Općina ,te bi i to bilo nužno promijeniti.

  Bliži se nova školska godina a naša Općina nema sluha da pomogne. Prijedlog HSP je da sva djeca koja pohađaju osnovnu školu dobiju besplatne uđbenike . Za neke nevažne aktivnosti se troše novci, a ovo bi bilo ulaganje u budućnost naše djece, naše Općine.

  Hrvatska stranka prava
  Podružnica Veliki Grđevac
  Robert Hajtić,predsjednik