• Predsjednik HSP-a u Podstrani


  Nakon predizbornog skupa Saveza za Hrvatsku u Splitu, izaslanici HSP položili su vijence na spomenik HOS-a u Splitu, a potom posjetili Podstranu.

  podstranaPrvi put imali smo priliku ugostiti predsjednika Danijela Srba, dopredsjednika Ivicu Zoricu, te naše, već domaće, Mirka Čondića, člana predsjedništva HSP-a, predsjednika ogranaka u Splitu Ivana Gudića, i Omiša Miljenka Vukasovića, te Ivana Vukića, ratnog zapovjednika 141. brigade. Predsjednik je izrazio zadovoljstvo našim radom, a mi smo bili sretni i ponosni njegovom posjetom, rekao nam je predsjednik HSP-a Podstrana, Zoran Jurišić.

  U lijepoj atmosferi, uvaženi gosti su objasnili što je to HSP danas, koji su ciljevi i za što se HSP zalaže, te što će poduzimati.

  HSP je dio Saveza za Hrvatsku jer je Savez jedini koji ovoj napaćenoj zemlji može donijeti nešto novo i nešto dobro. Možemo dati nadu, možemo dati vjeru i poštenje. Iziđite na izbore jer se danas, ulaskom Hrvatske u EU o svim pitanjima odlučuje u Brusellexu. Izaberimo kandidate koji će se boriti za hrvatske interese, koji će novce koje Hrvatska uplaćuje EU vratiti nazad i usmjeriti ih za razvoj Hrvatske.

  Nemojmo prespavati ove izbore, jer će o sudbini Hrvatske odlučivati drugi, poslušnici europskih centara moći.

  Izvor:http://podstrana-portal.com/ppodstrana/item/16225-predsjednik-hsp-a-u-podstrani