• PREDSJEDNIK SRB U RADNOM POSJETU BARANJSKIM PODRUŽNICAMA HSP-a.


  Daniel SrbPredsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb , zajedno s članovima  predsjedništva ŽV HSP-a Osječko  – baranjske županije  jučer je  bio u radnom posjetu dijelu podružnica  HSP-a koje djeluju na području Baranje. Radni sastanci su održani u podružnicama Bilje, Beli Manastir i Popovac.
  Predsjednik Srb je  izvjestio čelnike i članove podružnica o događanjima i aktivnostima u Hrvatskoj stranci prava i  budućim smjernicama političkog djelovanja.  Zahvalio se  i vodstvu i članovima   ovih podržnica koji su ostali dosljedni  članovi Hrvatske stranke prava koji su se oduprli  posjetama raznih emisara i trgavaca obećanjima.  

  Dogovorene su smjernice budućeg  političkog djelovanja u ovim podružnicama s posebnim naglaskom  na pripreme za buduće parlamentarne izbore koji moguće budu i prijevremeni. Hrvatska stranka prava  je krenula s pripremama i za  ovu  mogućnost.

  Najavljeno je da će ovakve aktivnosti biti stalna praksa, a idući tjedan  čelništvo HSP-a OBŽ će zajedno s predsjednikom Srbom nastaviti s  ovim aktivnostima u podružnicama HSP-a  u Osječko -baranjskoj županiji.

   

  Drago Marković