• PRIOPĆENJE SAVEZA ZA HRVATSKU!


  POPLAVEIzborni stožer Saveza za Hrvatsku u dogovoru s Koordinacijom predsjednika Saveza donio je odluku kako se otkazuju sva predstavljanja kandidata Liste br. 9. Saveza za Hrvatsku za izbore u EU parlament, koja su bila predviđena do kraja ovog tjedna odnosno do izbora.
  Do ovakve odluke je došlo iz razloga jer smatramo kako je svu pažnju i sredstva potrebno usmjeriti na posljedice katastrofalnih poplava u Slavoniji. 
  Sukladno tomu velik dio našeg članstva aktivno je uključen u spašavanje života i vlastite imovine ili pak u pružanje pomoći stanovništvu na ugroženim područjima.
  Umjesto predizbornih skupova predlaže se održavanje okruglih stolova, odnosno razgovora s našim članovima i građanima, oko aktivnosti koje se provode u sklopu kampanje za EU izbore i zadaća promatrača te uzroka katastrofalnih poplava.

  Pozivamo sve članove stranaka Saveza za Hrvatsku neka se sukladno svojim mogućnostima, pridruže u aktivno i/ili financijsko pomaganje ugroženim područjima, putem Caritasa ili stavljanjem na raspolaganje službenim tijelima RH, odnosno na druge organizirane načine.

  S poštovanjem, 
   Izborni Stožer Saveza za Hrvatsku