• Prof. dr. Zvonko Čapko novi glavni tajnik Hrvatske stranke prava!


  U subotu je u Zagrebu održana 6. sjednica predsjedništva Hrvatske stranke prava pod predsjedanjem predsjednika Karla Starčevića. Najvažnija vijest sa ove sjednice predsjedništva Hrvatske stranke prava je da HSP od danas ima novog glavnog tajnika.

  Naime, zbog velikog obima poslova, trenutnih zaduženja i budućih obveza, dosadašnja glavna tajnica Mirela Bušljeta Felc je izložila svoj stav da se čelništvo stranke mora još jače kadrovski ekipirati i na pozicije dovesti nove, stručne i obrazovane ljude koji u vremenima koja dolaze mogu dati svoj obol Hrvatskoj stranci prava, te tražila razriješenje s pozicije glavne tajnice.

  Za novog Glavnog tajnika Hrvatske stranke prava na prijedlog predsjednika HSP-a jednoglasno je izabran Prof. dr. Zvonko Čapko, redoviti profesor na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.

  Odlučeno je da će se Programska konvencija Hrvatske stranke prava održati  24. velječe 2018. godine  u Zagrebu.

  Predsjednik Hrvatske stranke prava Karlo Starčević je predložio osnivanje Savjetodavnog vijeća HSP-a kojeg će sačinjavati ugledni pojedinci iz znanstvenog, gospodarskog, političkog i društvenog života Republike Hrvatske i inozemstva.
  Ma čelo Savjeta je predložio Prof dr Zvonka Čapka, što je jednoglasno usvojeno.

  Na prijedlog Glavnog tajnika jednoglasno je donijeta odluka o osnivanju Ureda za odnose s javnošću na čelu kojega će biti Drago Marković. Definirani su i modaliteti rada Ureda.
  Predsjedništvo je donijelo i niz odluka o imenovanjima Povjerenika za gradske i općinske podružnice koje će se u najskorije vrijeme osnovati.

  Bog Hrvati!
  Hrvatska Hrvatom!

  Ured za odnose s javnošću
  Drago Marković