• HSP: Radmane, Reuters se ne može zaustaviti!


  radman

  Zadnji događaj u “slučaju” novinarke Helene Krmpotić ponovo ukazuju da vrijeme boljševizma nije prošlo.

  Ravnatelj Hrvatske televizije Goran Radman ne odustaje od progona novinarke HRT-a Helene Krmpotić. Ovaj put po srijedi je prema informacijama iz medija i izjavi oca Helene Krmpotić g. Ivana Krmpotića ( javnosti poznat kao ključni svjedok protiv Perkovića) lažiranje evidencije rada kako bi se opravdao razlog za istjerivanje Helene Krmpotić i režirao otkaz ugovora o radu.

  Takvo postupanje Radmana sukladno je postupanjima iz doba Komunističke partije Jugoslavije i maršalovoj direktivi: Zaustavite taj Reuters!

  Radman nikako da se oslobodi prošlosti i shvati da nema više Tita, nema štafete, nema Jugoslavije i da u demokratskoj državi ne može biti ideoloških progona. Uostalom Reuters se ni u to doba nije mogao zaustaviti!

  Bezočni progon novinarke Krpotić otkriva pravo lice Radmana i njegovih nalogodavaca ali isto tako i njegovih aparatčika uhljebljenih na HRT-u. Poučeni komunističkim i udbaškim metodama, tako se u Jugoslaviji progonilo članove obitelji nepodobnih, Helena Krmpotić nije podobna samo zbog toga jer bi njen otac svojim svjedočenjem u Njemačkoj mogao ugroziti Perkovića i Mustača.

  Heleni Krmpotić ne ide na ruku i to što je nacionalno jasna „desna“, a to je krimen na hrvatskoj televiziji kad njom upravljaju „Radmani“. Uklanjenje nepodobnih postala je praksa na hrvatskoj televiziji, pa je nakon novinarke HRT-a Karoline Vidović Krišto slučaj Krmpotić još jedan u nizu progona novinara u Hrvatskoj koja bi trebala biti demokratska, a ne represivna država.

  Hrvatska radio televizija je javna televizija i ne može progoniti staljinističkim metodama sve one koji ideološki ne odgovaraju Goranu Radmanu. Hrvatska stanka prava upozorava da ovakvi progoni završavaju loše i za progonitelje.

  Radmane: Reuters se ne može zaustaviti!

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  Povjerenstvo za medije
  A.  Bašić