• Biti pravaš nije bilo lako svih proteklih 153 godine niti će to biti u budućnosti, a koaliranje s aboliranim četnicima nije politika HSP-a


  107.206 glasova Ruže Tomašić nisu problem HSP-a  već Tomislava Karamarka koji će morati objasniti članovima HDZ-a kako je to Ruža Tomašić, od koje je napravio zvijezdu, popularnija od svih HDZ-ovaca na listi za Europske izbore.  Jedno je osnovati HSP-AS kako bi se razbilo pravaško biračko tijelo, a drugo je kada  ista postane popularnija od svog šefa.

  HSP je i dalje stožerna pravaška stranka i to je ono što smeta HDZ-AS. E ta 3 slova su slova s kojima se nije i neće manipulirati – a HDZ-ove izvedenice su HDZ-ove izvedenice.

  I dalje ostaju činjenice da je HDZ s SDSS-om podigao spomenik u Srbu i time besramno digao spomenik četničkom pokolju hrvatskog življa. I dalje ostaje činjenica da je HDZ i HSP-AS uveo ćirilicu u Vukovar. I dalje ostaje činjenica da je u Šibenskoj-kninskoj županiji HDZ i HDZ-AS u koaliciji sa SDSS-om.

  Izbori za Europski parlament su izbori koji su bili kruna medijske blokade i sumrak demokracije u Hrvatskoj. Sve je bilo podređeno političkoj cenzuri kako bi izlaznost birača bila manja, jer samo mala izlaznost osigurava uz D’Hondtovu metodu pobjedu plavo – crvene koalicije.

  Biti pravaš nije bilo lako  svih proteklih 153 godina niti će to biti i dalje jer pravaši ne izdaju svoja temeljna načela da bi bili na vlasti. Pravaši ne mogu koalirati sa aboliranim četnicima, a skrivati se iza domoljublja.

  vuk_logo2

   

   

  Hrvatska stranka prava
  Glavna tajnica:
  Mirela Bušljeta Felc