• Bjelovarsko-bilogorski HSP održao sastanak i spremno dočekuje izbore 11.rujna


  ŽV HSP BBŽ

  Dana 20.07.2016.godine u Bjelovaru je održan županijski sastanak HSP-a. Na sastanku je podržan plan daljnjih aktivnosti, te su izglasane odluke iz nadležnosti ŽV HSP Bjelovarsko-bilogorske županije.. Izbornu kampanju i aktivnosti HSP-a u županiji provoditi će Županijski izborni stožer, a jednoglasnom odlukom za predsjednika izbornog stožera izabran je Milouš Koči.

  Hrvatskom narodu je potrebno da se u hrvatskom saboru čuje pravaški glas. Razočarani smo svim dosadašnjim zastupnicima, ministrima, članovima vlade sa područja naše Bjelovarsko-bilogorske županije. Smatramo da nisu opravdali ukazano povjerenje birača i time ne zaslužuju da budu izabrani u hrvatski sabor, o njihovom radu govori podatak da je naša Županija po razvijenosti na dnu ljestvice u RH-zaključak je Županijskog HSP-a.

  Pozivamo sve simpatizere HSP koji su spremni volontirati i pomoći u pripremama za izbore da se jave u stranačke prostorije u Bjelovar. U tijeku kampanje biti će stalna dežurstva u prostorijama Stranke .

  Vi danas nemate izbora. Vaš izbor je posve sužen. S jedne strane tkz. desni, a s druge lijevi. Ako glasate za njih, svojim glasom podržati ćete već viđeno. Zato treba dati priliku ljudima sa čvrstim stavom, Stranci koja je uvijek bila uz hrvatski narod kad mu je bilo najteže. Najstarijoj stranci u Hrvata–Hrvatskoj stranci prava (HSP)

  Nitko do nas nije pozvaniji čuvati, sačuvati i obnoviti domovinu i dom.

  Bog i Hrvati!

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorska županija
  Zvonko Mlakić, predsjednik