• Hrvatska mora imati vlastiti koncept gospodarskog razvoja


    U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u utorak 10.4.2012. godine boravio je Daniel Srb, predsjednik Hrvatske stranke prava, koji je rekao da nije slučajno u Bjelovaru. Razlog je što je 10.4.2012. godine točno 71 godina od nevjerojatnog zločina u selu Donji Mosti, kada je izvršen pokolj hrvatskog stanovništva i to prije samog proglašenja NDH, u trenutku kada o tome nitko nije znao. – II. svjetski rat počeo je ovdje i zato smo se okupili da odamo počast nedužnim žrtvama, rekao je Srb i dodao, ovdje smo da napravimo poveznicu tih događaja s današnjom državnom politikom.

    Osvrnuo se Daniel Srb i na rad Vlade u ovih 110 dana istaknuvši da Vlada nema nikakvu viziju niti model za izlazak Hrvatske iz krize. – Hrvatska mora imati vlastiti koncept gospodarskog razvoja, bez toga nema izlaza iz ovog mračnog tunela, naglasio je Srb.

    Srb je također naglasio da HSP ne podupire najavljeno okupljanje nacionalističkih stranaka u Zagrebu, koje podržava Hrvatska čista stranka prava, zbog toga što će na tom okupljanju biti prisutni pripadnici stranke Mađarskog Jobbika, koji imaju pretenziju na Hrvatski teritorij.

    – Najavljeni mimohod generalima je čista zlouporaba naših generala, zbog nečijih političkih interesa. Nećemo sudjelovati i osuđujemo takovu politiku, poručio je Daniel Srb iz Bjelovara.