• “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” u Muću; Pravaše vodi Ante Jelavić – Šako!


  Sinoć je u Muću ustrojena podružnica Hrvatske stranke prava. Nakon dugo vremena svi relevanti pravaši sjeli su za zajednički stol i ujedinili sve pravaše u jednu jedinstvenu Hrvatsku stranku prava.

  Uz nazočne pravaše i goste iz županijske organizacije Ante Jelavić – Šako jednoglasno je izabran za novog predsjednika HSP Muć. Za dopredsjednike su izabrani  Zlatko Stupalo i Ivan Zuban.  Tajnik je Miroslav Šolić, dok je za rizničara podružnice Muć izabran Luka Sarić. U izvršni odbor  još su izabrani Ivica Galešić, Grane Zuban, Miljenko Jelavić – Mitrović i Ante  Jelavić – Šako

  Nadzorni  odbor čine Ivan Palinić predsjednik, te Mario Krolo i Jurica Ćuk članovi.

  Član predsjedništva i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a  Ivica Vladava se obratio nazočnima i izrazio zadovoljstvo  osnivanjem  podružnica HSP Muć, te  rekao da  je  ovo prekretnica u djelovanju  HSP-a u ovoj općini.  Izrazio je čvrstu vjeru  u buduće dobre rezultate  HSP-a u ovoj općini i povratak na razine kada je HSP bio nezaobilazan politički čimbenik u Općini Muć.

  Ante Jelavić – Šako, novoizabrani predsjednik podružnice je uz zahvalu na ukazanom povjerenju rekao da će  od danas  čvrstom i  nepokolebljivom politikom raditi na boljitku općine Muć i biti  zastupnik  i glas naroda u  općini Muć.

  Ured za  odnose s javnošću HSP SDŽ