• “HSP DOM SVIH PRAVAŠA” u Podstrani; Gordana Božiković izabrana za predsjednicu Podružnice.


  godrana božiković“HSP DOM SVIH PRAVAŠA”  je zaživio u svojoj punini i u općini Podstrana – Splitsko dalmatinska županija.

  U subotu je održan izborni zbor ove iznimno uspješne podružnice koja  u općinskom vijeću participira s 4 vijećnika, a i  predsjednica općinskog vijeća je iz redova HSP-a.

  Na izbornom zboru koji je vodio Ivica Vladava – opunomoćenik predsjednika HSP-a Daniela Srba, za predsjednicu podružnice HSP Podstrana izabrana je Gordana Božiković, predsjednica općinskog vijeća općine Podstrana, ujedno po poziciji i  članica Glavnog stana HSP-a.
  podstrana radno predsjeništvo
  Zamjenici  su Jure Jovanović i Zdravko Galić. Tajnica podružnice je Željka Mandarić. Rizničar je Hrvoje Jučević.

  Ostali članovi izvršnog odbora su: Marin Marić-Banje, Dražen Milardović, Mirela Vlašić, Marija Perković, Ante Pirić, Ivan Radnić, Mario Mikuličić, Ivica Ivanković.

  Rad Podružnice nadzirati će Nadzorni odbor u sastavu Ivica Relota – predsjednik, Slavko Ružić i Magda Kaštelančić – članovi.
  zbor podstrana
  Činom izbora novog vodstva Podružnice  Podstrana, HSP u Splitsko dalmatinskoj županiji još jače i snažnije kreće u pripreme  za  lokalne izbore ili  ukoliko  prije  dođu parlamentarni, za parlamentarne. U zadnja dva mjeseca ustrojeno  je 7 podružnica, a u planu je prije ljeta ustrojiti i  dovesti na funkcionalnu razinu još nekoliko podružnica,  te u punoj spremnosti dočekati  izbore bilo koje vrste.
  I ovaj Zbor je pokazatelj da  HSP jača i raste, da projekt “HSP DOM SVIH PRAVAŠA“, daje rezultate i okuplja u Hrvatsku stranku prava sve što pravaški misli i djeluje  u Hrvatskoj.

  Bog i Hrvati!

   

  HSP