• HSP OBŽ: IMA LI HRVATSKE ISTOČNO OD VIROVITICE??


  damir_kupanovac1U četvrtak su hrvatskoj javnosti prezentirana imena novih ministara u Vladi Republike Hrvatske koju formiraju MOST i „domoljubna koalicija“. Već prvim izčitavanjem imena novih ministara možemo zaključiti da se povijest ponavlja i da u novoj Vladi RH nemamo ni jedno ministarsko ime iz Osječko – baranjske županije. Dok jedan Metković ima tri ministra, dvadeset puta veća Osječko baranjska županija nema niti jednoga.

  To nam je pokazatelj da će naša županija i dalje biti na repu događanja, kako društvenih tako i gospodarskih i da će Osječko baranjska županija i dalje ostati slijepo crijevo i mjesto gdje se vlakovi okreću ukoliko ih uopće bude.

  Dok su u prethodnim vladama bar „glumili“ i imenovali ponekog ministra iz Osječko baranjske županije,  iz buduće Vlade su nam jasno i nedvosmisleno poslali poruku – ne zanimate nas.

  Opet je Osječko – baranjska županija bila dobra samo za skupljanje glasova i obećanja kandidata iz „domoljubne koalicije“ koji su došli po njih iz Zagreba. Obećavali su kule i gradove, boljitak i napredak, a kad je došlo vrijeme da se to pokaže u praksi vlak je stao u Virovitici iz koje je „najistočniji ministar domoljubne koalicije“.

  Hrvatska stranka prava Osječko baranjske županije izražava nezadovoljstvo i žaljenje da je i u ovoj vladi naša županija ostala bez svog predstavnika.

  HRVATSKA STRANKA PRAVA
  ŽV OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE
  Damir Kupanovac, predsjednik