• HSP pokrenuo obnovu rada stranke u Čazmi, Nikola Janješić imenovan povjerenikom podružnice


  jedna jedina prava

  HSP Bjelovarsko-bilogorske županije pokrenuo je postupak obnove rada stranke u gradu Čazmi. Odlukom predsjednika HSP-a Daniela Srba za povjerenika gradske podružnice HSP-a Čazma imenovan je Nikola Janješić iz Vagovine.

  Nastavak je to provođenja projekta »HSP dom svih pravaša« koji se na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi i daje odlične rezultate. Ovim imenovanjem i pokretanjem rada Stranke u Čazmi HSP aktivno radi i djeluje u svim gradovima županije, Daruvaru, Grubišnom Polju , Bjelovaru, Garešnici i sada u Čazmi,  te u 14 općina Bjelovarsko-bilogorske županije. U pripremi je osnivanje HSP-a u dvjema općinama i imenovanje novih povjerenika.

  U Čazmi je 28. 04.2016. godine proveden postupak prijema novih članova u HSP, te je stranci pristupilo desetak novih članova. Započete su pripreme za održavanje Izbornog Zbora podružnice.  Ovim putem se zahvaljujemo svim našim novim članovima što su prihvatili naš poziv da se učlane u HSP i što su podržali naš projekt „HSP dom svih pravaša“. Većina novih članova su mladi obrazovani ljudi spremni raditi za dobrobit svih žitelja Čazme .
  Povjerenik podružnice HSP Nikola Janješić uputio je poziv svim domoljubima, svim simpatizerima HSP-a iz Čazme i okolice da se priključe radu Stranke i da se učlane u HSP. Postupak upisa mogu obaviti u stranačkoj prostoriji u Bjelovaru, T.Masaryka 8 u Centru udruga Bjelovar, svaki utorak u vremenu od 18 do 20 sati ili mogu kontaktirati na naš e mail : hsp.bbz@gmail.com, a od danas mogu se javiti i povjereniku.

  BOG i HRVATI !

  Hrvatska stranka prava
  Bjelovarsko-bilogorske županije
  Zvonko Mlakić,predsjednik