• HSP se vraća u grad Bakar: Sanjin Klarić vodi Bakarske pravaše!


  U Primorsko-goranskoj županiji Hrvatska stranka prava iz dana u dan je sve jača! Hrvatska strana prava vraća se u grad Bakar. Predsjednik HSP-a Karlo Starčević imenovao je  gospodina Sanjina Klarića povjerenikom za grad Bakar.

  Gospodin Klarić je istinski domoljub, pravaš koji je u  vrlo kratkome roku  okupio respektabilan broj mladih ljudi, a posebice ja aktivan na društvenim mrežama gdje je dao jednu novu dimenziju našim aktivnostima i na ovoj  platformi!

  Klarić će raditi na tome da grad Bakar postane turističkim središtem, jer Bakar nije samo industrijska zona nego i čisto more te briga o zdravlju njenih građana!

  Gradimo Hrvatsku stranku prava na mladima, mladima koji imaju volju, želju i htijenje stvoriti bolju budućnost u našoj domovini, mladima kojima je dosta iživljavanja od strane vlasti na njenim građanima, mladima koji žele ostati u svojoj svetoj domovini i osnovati obitelji u najljepšoj zemlji na svijetu Hrvatskoj!

  Ponosni smo što možemo reći i ustvrditi da HSP u Primorsko goranskoj županiji  iz dana u dan raste, da mladi primjećuju naš rad i žele sudjelovati u našim aktivnostima!

  Neka vide da nas ima!
  Bog i Hrvati!

  Tajnik županijskog vijeća HSP-a
  Primorsko-goranske županije, Ivan Piškor